Prijava
   

Atmosfera u ženskom butiku

Sadržaj:

- 30-100 riba
- 3 geja
- 3 papučara
- osoblje

Pri ulasku u standardan fensi butik u Srbiji (poput Teranove, Manga, Zare), najpre se da primetiti slaba ergonomija butika – prolazi su uglavnom dovoljno široki da prođe jedna anoreksična devojka, tako da nema šanse da se mimoiđeš s nekim, bez češanja tela o telo. U pozadini piči uglavnom neki tehno ili neki nu-džez (to je sada in i urbano), a jedino onaj ko radi u butiku može primetiti da se isti CD vrti po ceo dan, 30 dana u mesecu. Ribe mahnito tumaraju okolo kao muve bez glave, izvežbanim pokretima ispipavajući odeću i sudarajući se s drugim ljudima na putu do kabine (da, postoje spodobe koje tamo probaju i donji veš, čime daju mali, ali vredan doprinos širenju polnih bolesti u narodu). Osim devojaka, tu su i muškarci koji se najčešće dele na gejeve i papučare. E, sad, kako razlikovati geja od papučara? Gej je podjedako zainteresovan za izloženu žensku odeću, i drage volje daje savet svojoj drugarici šta je najbolje obući i u kom trenutku i šta će joj najbolje stajati. Papučar najčešće ide okolo izgubljenog pogleda, noseći kese u rukama, nezainteresovano odgovarajući ''Da, da'' i ''Aha'' na pitanje svoje devojke da li mu se to i to sviđa, da bi ona što pre kupila nešto kako bi što ranije mogli da napuste radnju, i u sebi misli ''Šta ću ja ovde, koji moj?''. Osoblje se sastoji od nadrkanih devojaka, a nadrkane su zato što ih nisu stavili da rade u muški butik, gde bi mogle da navataju sponzora, već ceo dan moraju da trpe stotine fensi šiparica sa pola mozga i jure odeću koje su iste pobacale. I naravno, tu je lik iz obezbeđenja koji se ceo dan šetka pored vrata sa voki-tokijem, ne radeći ništa osim što ušmeka stotine dupeta i sisa, nadajući se da će nešto jednog dana moći i da ulovi.

Komentari

Хаха! Знам ту дефку. :Д

А откуд ти то знаш? Јел си био у улози геја или папучара? :-)))

П.С. Тамб ап!

Koj si ti hejter. Da li postoji neka stvar koju ti ne mrzis?! Izgleda da si gadno odbacen od zenskog roda pa si poceo da ga mrzis u toj meri da to prelazi svaku granicu

lepo napisano nego samo, mogao si ove gej da nazoveš pravim imenom:)++

@Мала плава: Шмрц... :.( Провалила си ме. Женски род ме је одувек заобилазио... :( И никад нисам имао девојку. Шмрц... Али нисам ја крив! Ах, нисам ја крив што ми природа није подарила ни лепоту ни памет! Одох да јадикујем над својом судбином тужном... :(

@Остали: Хвала за плусеве, људи.

Нема на чему Џимму...
Мала Плава, потпуно си у праву, он је такав komplexash...ма то су мусхки комплехи

Ahahahahahahaha! Ako je Džimi hejter, ja sam Greta Garbo! +

Pa vidim smetaju ti plavuse, smetaju ti devojke koje idu u kupovinu...ne znam sta si ako nisi hejter... Ne moras da budes toliko ironican, ali cim toliko kritikujes i prozivas zenski rod znaci da su necim izazvale tu tvoju negativnu reakciju, a sistemom eliminacije sam dosla do zakljucka da takvo tvoje ponasanje nije posledica preterane zenske paznje namenjene tebi.
Pretpostavljam da ti nista ne znaci, ali zaista mi je zao zbog ovakvih mojih komentara na par tvojih def, jer mi se tvoje ostale definicije zaista svidjaju.

Па, не знам шта да ти кажем. Мислим, било би глупо да ти ја сад показујем колико од кога добијам пажње и да доказујем да ниси у праву. Да ме познајеш лично, вероватно би другачије мишљење имала. Али и ја сам вероватно крив, пошто сам се тако поставио на Вукајлији, не излазим на чет, не говорим превише о себи, јер не желим тако да скупљам плусеве, већ искључиво дефкама, па се деси да неко нешто нагађа и деси се да погреши.
Иначе, немам ништа ни против плавуша ни против девојака које иду у куповину. Имам против калаштура које пробају гаће у бутику, али то је друга прича. :)))
А и мало сам више склон да користим хиперболу. :)

Kazem, odajes takav utisak. Licno sam se osetila prozvana u onoj def o plavusi na fakultetu, ali neka bude ovako - od svakog pravila pstoji izuzetak.
A posto sam na ovom sajtu iskljucivo zbog humora kojeg ovde ima na pretek, a ne zbog pluseva ili zbog popravljanja sveta , potrudicu se da izbegavam teme koje me pogadjaju.

Džimi, kad bih ja ikad izašla na čet, to bi mi možda donelo neki plus više, ali kad bi ti to uradio, ne bi bilo razlike. Ljudi i bez toga cene tvoj rad.

I jedno pitanjce za Malu_plavu: da je ženska osoba napisala defku, da li bi smatrala da je zapostavljena od strane devojaka?

Ne, mislila bih da je ogorcena na zenski rod ili mozda na zivot uopste iz njoj poznatih razloga... jer stvarno ne vidim drugi razlog da nekome smeta i da neko negativno komentarise devojke u kupovini...
Jer ja zaista obozavam kupovinu, i ne smatram to manom, vec jednom normalnom zenskom osobinom, tako da sam se i ovde osetila prozvanom...

Диф, хвала на комплименту. :)
Плава, подсети ме, која то дефиниција беше?

Pa tako kako sam napisala plavusa na fakultetu o tome kako su plavuse na privatnim faxovima, kako idu skupim kolima i sl

Pa dobro, osećaj se, ko ti brani... a svaka devojka je devojka u kupovini, mislim da se on ovde više usredsredio na ove, kako ih zove, fensi šiparice.

Ps. moja greska, drugi autor...
kako god - zene u kupovini normalna stvar

Све у свему, мислим да су мушкарци више прозвани у овој дефиницији од девојака. Чак сам се шалио и на рачун нас, папучара. Али ајде, сто људи, сто ћуди. :)

čuči ti ova hiperbola :)+

čista srž :)
++++++++++++++

Уиииииииип Ђими :Д
Мени већи мерак био да читам коментаре :)