Prijava
   

Hibernacija

Stanje u kom se nalazim dok stojim ispred butika sa bezbroj kesa u rukama, čekajući devojku da završi šoping.
Posle nekoliko sati obilaska, polako počinje da mi se gubi osećaj za vreme i prostor, i onda u jednom trenutku dok stojim i čekam sa tom gomilom stvari, utrnulih ruku i nogu, kad sam već izgubio nadu da će ona uopšte izaći iz prodavnice, pogleda već uveliko fiksiranog u jednoj tački, čini mi se kao da počinjem da se dematerijalizujem i onda odozgo posmatram sebe, nemoćnog da se pomerim, pa čak i da skrenem pogled. Kao da sam ostao trajno fiksiran u toj tački vremena i prostora, dok osećam da sve oko mene normalno teče. Prelazim iz jedne dimenzije u drugu, nadajući se da ću je sresti u nekom delu paralelnog sveta i prekinuti agoniju. Ali bezuspešno, svi njeni paralelni entiteti su u ovoj stvarnosti, pomažu joj da istovremeno skenira svo ono mnoštvo izloženih krpica.
Nakon ko zna koliko vremena, ona konačno izlazi iz butika, primetno starija, ali i vidljivo srećnija. Sledi postupak oživljavanja...

Komentari

'де си бре ти, нема те сто година да нешто напишеш :)

Objasniću ti u dve reči - pravosudni ispit:)

+ zato sto je cekas :)

+ nego bre niste mi jasni....sto pristajete na ta maltretiranja? :))))

Hehe...nije to pristanak. Izađemo u bezazlenu šetnju i odjednom se zateknem kako stojim ispred butika i čekam. Nema nazad:)

misljenja sam da trebas cesce u kupovinu , dobro ti to ide... :)

HA!Pa ti si bre dobar decko da mogu dala bih ti jos jedan +, ja sam bila u situaciji da izadjem iz butika i nema......... :))))))

haha, tupavo zagledan u daljinu

Brate moj napaceni, ima jos tvoje brace po svetu ;)

Ah, taj pogled. Sa njime gledam kroz zid koliko otupi.

Ali matori vrijedi ih sacekati, ako ni zbog cega drugog, barem zbog "postupka ozivljavanja" :D

Negde sam pročitao da su britanci otkrili u nekom istrazivanju kako je muškarac u predinfarktnom stanju kad ide u kupovinu sa ženskom osobom(nebitno dal je majk,sesta ,riba,zena,švalerka)
NAravno ++++++++