Prijava
 1.    

  Autobuski striptiz

  Pojava do koje dolazi u situaciji kada nemaš slobodno mesto u busu, pa se uhvatiš za šipku, a majstor vozi kao manijak: u krivini guza se puči shodno zakonima fizike, ili se, pak, telo izazovno pribija uz šipku, pri prelasku preko džombe ili ležećeg policajca suknja otkriva čak dve bezobrazne reči, a ako majstor napravi zaokret za 180 stepeni, publika može da uživa u opisivanju kruga oko šipke, dok pri kočenju noge lete u vis.

  A ljudi se žale da je skupa karta.

 2.    

  Autobuski striptiz

  Nepredviđena aktivnost zavodljivog plesa oko šipke, koja žrtvu ne bira na osnovu starosti, pola, nacionalnosti... Jedina osoba koja je u startu isključena, jeste sama ličnost šofera koja predstavlja jedan od faktora koji služi kao okidač striptiza. Obično ovakve situacije privuku pažnju na osobu koja je prinuđena na ovu aktivnost.Zdravstvene ustanove smatraju kako penzioneri trebaju težiti ovakvim aktivnostima zbog prevencije okoštavanja i odvlačenja pažnje od svakodnevnog života.
  Napomena: Striptiz može biti prouzrokovan alkoholisanim stanjem vozača, pri čemu se pruža prilika da i ostali učesnici saobraćaja i prolaznici uživaju u ovoj aktivnosti. Kružni tokovi uglavnom predstavljaju vrhunac izvođenja, a osjećaj zanosa može se povećati vozačevom nemoći da iz njega izađe.