Prijava
   

Autor

Autor je osoba koja stvara nešto. To nešto je najčešće u pisanom obliku.
Ta osoba uglavnom želi nešto da kaže, ima viziju u kojoj će formi to predstaviti, svoju viziju sprovede u delo uz pomoć dosta truda, strepnje od kritike, želje da to što će biti njegovih ruku delo ne bude nešto čime će posle 5 minuta biti nezadovoljan i onda ubira plodove svoga rada u vidi pozitivnih i negativnih kritika, poštovanja, priznanja za uložen trud i odgovarajućih materijalnih satisfakcija.

Na mikro nivou, uzmimo recimo, jedan karakterističan i popularan primer. Uzmimo Vukajliju.

Na Vukajliji prosečan član reši da poveća popularnost, pronađe sliku sa osrednjim šok veljuom, pročita neku foru na netu, ili jednostavno želi da ispadne još veći kreten pa pokuša da bude originalan i sam krene da piše definciju. Dok se kapljice znoja skupljaju na čelu, i dok se uvlači u dupe ljudima na forumu i četu, naš cenjeni autor smišlja svoj master-plan za povećanje popularnosti.

(u ovom trenutku skrolujem mišem na gore, biram rendom definiciju iz najnovijih kako bih nastavio svoj primer, izvinjavam se autoru, odabran je potpuno slučajno)

Hmmmm koji naslov da stavim? Hajde da ima malo engleskog u sebi, da bude malo duži i da generalizuje u startu, tako da ne mogu da omanem. Nek bude "Bookmarks prosečne porodice". JES! Ma do jaja do će svako da klikne.

šta da stavim kao definiciju? A da, pa šta je bukmark? idemo (kuca) "Prečice do sajtova koji se često posećuju"

Takoc. A sad, koja je fora sa porodicama? naravno! (kuca) "Veći broj porodica ima jedan računar koji svi članovi koriste, pa je vremenom svako dodao svoje bukmarke"

da, da, da! šta dalje? Ma boli me dupe šta dalje, ajde da pređem na primer, to je ionako ono što svi čitaju...

primer predstavlja deo definicije koji je zapravo bitan svakom mutant autoru ovoga sajta. Pomoću njega on skuplja poene i na tu kartu uvek igra (naravno, pored reklame)

PRIMER:

hajde da ubacim pošto je u pitanju porodica, po neki bukmark za ćaleta, kevu, sina ćerku... kopa po netu rendom linkove...

(nepotrebno je kopirati ostatak definicije)

JES!

E sada idem da se reklamiram!

Klik - čet:
ctrl+v enter
E ocenite moju definiciju e! enter
(2 minuta kasnije)
ctrl+v enter
ctrl+v enter

klik dodaj novu sliku:
Gola riba u sobi za kompom.

klik čet
(naredna 2 sata na svakih 15 sekundi)
ctrl+v enter
E ocenite me!

(2 sata kasnije)

klik dodaj novu sliku
milf gola u kujni za laptopom
klik

klik - čet
ctrl+v enter

.......

i tako 24 sata.

____

I onda ako mi neko kaže da mi autori sa vukajlije nismo vredni nek mi se sagne. Niko u Srbiji se ne loži više od nas, niko u Srbiji nema više vremena od nas, niko u Srbiji nema manje mozga od nas, niko u Srbiji ne prodaje svoje ja za šaku fiktivnih promena na brojaču pored svog imena. Mi autori Vukajlije smo srpsko nacionalno blago, i treba nas streljati, ako ni zbog čega drugog, onda barem za primer.

Komentari

evo ti plus mrzi me da ;itam :)

Коментар особе изнад мене само је један од примера како се лоше дефиниције пласирају према бодовима као добре... Не кажем за ову Мачкасти, немој да се увредиш, дао сам + али овако нешто написати је кретенски

Vule, ova defka, je u poredjenju sa 90% defki na ovom sajtu, suvo zlato...u svakom pogledu :)
+ od mene

NMF ja sam dao plus i isto smatram da je dobra nego komentarisem ovog iznad, desilo se sto je komentarisao bas na ovu definiciju.. :)

vule, niko te ne razume:)))
a jes vala kretenski, mene kad mrzi da čitam ja ni ne ocenim
dobra ova definicija, pogotovo poslednji pasus
:)))))))))))

I mene mrzi da čitam. Dadoh ti - jer verujem da pokušaj generalizacije prosečnog Vukajlijaša mora biti neuspešan. Mi smo jedna veoma heterogena grupa. Svako ko to želi da definiše kreće od ličnog stava koji oboji def, a onda to nismo "svi" nego "neki tamo".

@Vule

Malo si nejasno pisao iznad, sad te razumem. Sve ok.

@majav....ne mozes komentar ostaviti a ne procitati def....sta ako je on bas suprotno opisao?...bas tako sa cime se ti slazes...i bas naglasio PROSECAN CLAN VUKAJLIJE...nemoj ni ocenjivati ako nisi procitala....u potpunosti se slazem sa autorom...bas iz tih razloga, definicije dana su zadnje vreme golo govno...

Bravo! Jedino što svako ko prođe kroz ovu proceduru smatra da je daleko iznad proseka! Sanja "svetla" sa naslovnice... I na sajtu traži uverljiv izgovor zašto nije uradio domaći. Samo uverljiv, nikako duhovit!

niko u Srbiji ne prodaje svoje ja za šaku fiktivnih promena na brojaču pored svog imena.

Ovo je najvise sto sam se smejao na Vukajliji, ikada :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

I onda ako mi neko kaže da mi autori sa vukajlije nismo vredni nek mi se sagne. Niko u Srbiji se ne loži više od nas, niko u Srbiji nema više vremena od nas, niko u Srbiji nema manje mozga od nas, niko u Srbiji ne prodaje svoje ja za šaku fiktivnih promena na brojaču pored svog imena. Mi autori Vukajlije smo srpsko nacionalno blago, i treba nas streljati, ako ni zbog čega drugog, onda barem za primer.

Hahahahaha, ovo je odlicno, ide na profil!

Odlicna. Dobar si ali jos ti je bolja za picketine