Prijava
 1.    

  Autor

  Autor je osoba koja stvara nešto. To nešto je najčešće u pisanom obliku.
  Ta osoba uglavnom želi nešto da kaže, ima viziju u kojoj će formi to predstaviti, svoju viziju sprovede u delo uz pomoć dosta truda, strepnje od kritike, želje da to što će biti njegovih ruku delo ne bude nešto čime će posle 5 minuta biti nezadovoljan i onda ubira plodove svoga rada u vidi pozitivnih i negativnih kritika, poštovanja, priznanja za uložen trud i odgovarajućih materijalnih satisfakcija.

  Na mikro nivou, uzmimo recimo, jedan karakterističan i popularan primer. Uzmimo Vukajliju.

  Na Vukajliji prosečan član reši da poveća popularnost, pronađe sliku sa osrednjim šok veljuom, pročita neku foru na netu, ili jednostavno želi da ispadne još veći kreten pa pokuša da bude originalan i sam krene da piše definciju. Dok se kapljice znoja skupljaju na čelu, i dok se uvlači u dupe ljudima na forumu i četu, naš cenjeni autor smišlja svoj master-plan za povećanje popularnosti.

  (u ovom trenutku skrolujem mišem na gore, biram rendom definiciju iz najnovijih kako bih nastavio svoj primer, izvinjavam se autoru, odabran je potpuno slučajno)

  Hmmmm koji naslov da stavim? Hajde da ima malo engleskog u sebi, da bude malo duži i da generalizuje u startu, tako da ne mogu da omanem. Nek bude "Bookmarks prosečne porodice". JES! Ma do jaja do će svako da klikne.

  šta da stavim kao definiciju? A da, pa šta je bukmark? idemo (kuca) "Prečice do sajtova koji se često posećuju"

  Takoc. A sad, koja je fora sa porodicama? naravno! (kuca) "Veći broj porodica ima jedan računar koji svi članovi koriste, pa je vremenom svako dodao svoje bukmarke"

  da, da, da! šta dalje? Ma boli me dupe šta dalje, ajde da pređem na primer, to je ionako ono što svi čitaju...

  primer predstavlja deo definicije koji je zapravo bitan svakom mutant autoru ovoga sajta. Pomoću njega on skuplja poene i na tu kartu uvek igra (naravno, pored reklame)

  PRIMER:

  hajde da ubacim pošto je u pitanju porodica, po neki bukmark za ćaleta, kevu, sina ćerku... kopa po netu rendom linkove...

  (nepotrebno je kopirati ostatak definicije)

  JES!

  E sada idem da se reklamiram!

  Klik - čet:
  ctrl+v enter
  E ocenite moju definiciju e! enter
  (2 minuta kasnije)
  ctrl+v enter
  ctrl+v enter

  klik dodaj novu sliku:
  Gola riba u sobi za kompom.

  klik čet
  (naredna 2 sata na svakih 15 sekundi)
  ctrl+v enter
  E ocenite me!

  (2 sata kasnije)

  klik dodaj novu sliku
  milf gola u kujni za laptopom
  klik

  klik - čet
  ctrl+v enter

  .......

  i tako 24 sata.

  ____

  I onda ako mi neko kaže da mi autori sa vukajlije nismo vredni nek mi se sagne. Niko u Srbiji se ne loži više od nas, niko u Srbiji nema više vremena od nas, niko u Srbiji nema manje mozga od nas, niko u Srbiji ne prodaje svoje ja za šaku fiktivnih promena na brojaču pored svog imena. Mi autori Vukajlije smo srpsko nacionalno blago, i treba nas streljati, ako ni zbog čega drugog, onda barem za primer.

 2.    

  Autor

  Kost, meso, krv, koža. Vrela glava, ladno pivo. Snovi, želje, realnost, beton, opet krv. Dizanje i pad. Od početka do sada. Od rošula preko bicikla, kola pa do kamiona, žene, posla, foruma, opet ladnog piva. Kafana, lome se čaše. Muzika, probijaju se opne. Festival, piju se droge. Paklica na trafici, burek u pekari, šverc u busu, jebanje u jebenim kolima. Mladost. Sirova snaga, upornost, tvrda glava i još tvrđi zid. Mamurno jutro, vrele noći. Devojke. Plavuše, crnke, brinete, šatirane fukse. Nedostižne crvenokose boginje. Očaj, sreća, rakija, infuzija. Demonstracije, nasilje, haos, red, mir. Ocene, jebene ocene. Trzanje po srednjoj. Ekskurzije, lepljive sobe, srča. Faks. Kolege, koleginice, prva sezonska šljaka. Šećer, šesto tona, dvanaest sati. Keš. Provod, kible, sranje. Ljubav. Šetnje, poljubci, veza, brak. Vukajlija, registracija, prijava, Autor.

 3.    

  Autor

  Šljam,stoka, odraz nevaspitanja. Kovanica nastala skraćivanjem rečenice: ,,A ja bih takve u tor".

  Sima: Vidi što je ovaj mamlaz upravo otres'o slinac na asfalt!
  Žika: Autor,pička mu materina!

 4.    

  Autor

  Osoba čija se prava u Srbiji ne poštuju. Kada napuste Srbiju i svoja prava zaštite u inostranstvu Srbija će vrlo rado kupiti licencno po paprenoj ceni proizvod koji nije htela na početku da uzme za džabe ili veoma mali novac.

  Autorska prava autorima!!!

 5.    

  Autor

  Čeljade koje umije da napravi odličnu rakiju.

  - Evo ga ona boca loze što mi je đed pekao za maturu, probaj čašicu.
  - Uh, ujeda. Vidi se da je autor pravio. Deder sipaj nam obojici po još jednu, naći ćemo već razlog da se napijemo.