Prijava
   

autorska prava

Floskulica kojom barataju u skorije vreme predstavnici vlasti i doajeni naše estrade, renomirani muzičari. Posebna je ironijica to što u kampanji za zaštitu istih učestvuju takvi genijalni kantautori i tekstopisci, kao što su Bregica, Marinica Tucakovic, i Bale...ovaj, Bajagica, koji nikad ništa od koga ni pozajmili nisu, a kamo li da su krali, pa zgrtali parice na melodijicama drugih autora. Ko zna na šta bi se srozala naša muzička scena da nije bilo njihove originalnosti da nas spase. Stoga - kupujmo originale!

Ne bih više o ovome, ovako, u deminutivu. Dovoljno mi je gadno.

Govna mala.

Komentari

Stvarno montipajtonovska situacija: Bregović poziva na poštovanje AUTORSKIH prava sa muzičkom podlogom NE SPAVAJ MALA MOJA... koja je U TON ukradena od Bitlsa!!!
+

mhm. :) lepo uočeno.

tu si u pravu. PRAVI muzičar će da smisli nešto originalno i neće ubaciti ništa iz tuđih pesama. Problem je što se danas vrlo retko nalaze takvi.

У музици тешко да било шта може да буде оригинално. Тонова је дванаест, тако да су све комбинације одавно испробане. :)

i to je tačno. meni dragi Laibach-ovci bi me ispravili na isti način. oni barem prave remikse, koji ne nose drugačija imena od originala, a koji su, opet, mnogo originalniji od plagijata koje nam serviraju ovi naši pseudomokranjci sa svojim kreacijama. Nek se barem POTRUDE oko muzike, i ceniću ih.

Još samo Brena da se umeša tu negde...:D +