Prijava
   

Staračka delinkvencija

Neobjašnjivo, rušilačko i remetilačko ponašanje starijih, obično delom dementnih i senilnih osoba, u najboljim godinama. Odlikuje se bučnim pospremanjima kuće koji počinju posle ponoći, ili baš kad si naumio da spavaš. Ili pak, puštanjem preglasnih narodnjaka ili finala velikog brata na telki, baš onda kad si se, gle čuda, nakanio da skoncentrisano učiš za jebeni kolokvijum koji se bliži. Bizarna ponašanja mogu i da se pogoršaju - tu spadaju i tuče penzionerskih bandi posle uobičajene i naizgled prijateljske partije šaha, kao i krađe merdevina, alata i strujomera iz podruma i suterena, gađanje slučajnih prolaznika teglama od zimnice sa najviših spratova nebodera, laktanje po autobusu i namerno intoksiciranje okoline svakojakim mirisima, od belog luka, do glavoboljnog laka za kosu.

A: Hej, celu jebenu noć nisam mogao da učim od usisivača, Grand Parade, televizora iz dnevne sobe, ja odem tamo i isključim im, a oni opet. Ko deca...
B: Šta ćeš, tako ti je to... staračka delikvencija...

Komentari

e takvi su moji:)++++++++

Au bre, ovo postaje širi društveni problem! Mnogo sam se smejao, sledi veliki +
... a danas priča o nekom izdrkanom starcu u Los Anđelesu: zvao muriju zbog toga što su na susednom travnjaku, koji je pod snegom, tamo je sada zavejano, majka i ćerka napravile od snega Milosku Veneru!!! Tražio da se sruši figura, nemoralna mu! Pandur zamolio žene da pokriju, ove oko sisa i dupeta vezale marame... Koja atrakcija delinkvencije, a?
Uzgred: kaže se deliNkvencija... :)

Plus od mene
Uzgred: kaže se koncentrisano. :)

jao, vidis, totalno mi promaklo za ovo N... ah, kad se ne spava, tad se slabo i uoce omaske...

penzionerska mafija :) skupljaju se po ulazima zgrada rasparvljaju o politici, penzijama, o njihovom boljem vremenu (during the war...).