Prijava
   

Babe sa ljubičastom kosom

Simpatičan ukras grada, punk staramajke koje ne dozvoljavaju da ih vreme i godine pregaze. Njihova horda se kreće po gradskom prevozu, poštama i ambulantama, a na ziljave pičke koje nose šiške preko jednog oka i pertle različitih boja bacaju hejt podjednakog intenziteta kao i mladji istomisleći naraštaji.

Veruju da je svet sranje i da je sve otišlo u kurac, ogorčene su na konzervans u kompotima i pekmezima i stava su da je revolucija neophodna, baš kao i svi drugi pankeri.

U stvari, ljubičasta kosa je znak raspoznavanja pripadnica tajne komunističke organizacije, i zadatak im je da štab izveštavaju o stanju u donjim slojevima naroda. Sve vide, prikupljaju informacije, i čekaju da dodje njihovo vreme..Kada će preuzeti svet.

Komentari

SPEKTAKULARRRRRRRR!

Jednom prilikom sam video jednu gospodju cija je preostala kosa bila podignuta u balon (kroz koji se vidi skalp) a koji je samo od spolja, naravno, ofarban u onu boju izmedju roze i narandzastog, ne znam kako se zove ta nijansa.

a za primer posebno +

Ali zašto se sve farbaju u nijanse ljubičaste? Crveno je previše napadno, a zeleno je za pičkice? :]

Da nije to najeftinija boja?!
;)

To je malo verovatno.

vukajlija prestala da krade sa drugih sajtova, krenuli i sa svog... http://vukajlija.com/babe-sa-ljubicastom-kosom/75196

Em je glupo, em je plagijat.

Čuj plagijat? Oklen? Pitanje je retoričko, ne očekujem odgovor od neaktivnih članova.
Elem, pluščina

Inače imamo dojavu iz budućnosti gde jasno stoji da u budućnosti zemljom vladaju "Haus, policija, bičarke, fegeti i debele žene".