Prijava
   

Bacanje hejta sa strane

Omiljena takmičarska disciplina svih vonabi frajera, likova koji polako traže svoje mesto na vrhu liste lokalnih drkoša.

Bacanje hejta sa strane počinje rano, u osnovnoj školi. Naš bacač hejta je na odeljenskoj slici sa strane, zagrljen sa najboljim ortakom. Za razliku od ostalih klinaca, koji se iz nikakvog posebnog razloga krevelje i smeju k'o nezdravi, naš bacač hejta ima blago nadrkanu facu, jednu ruku neobavezno prebačenu preko ramena svog ortaka, a drugu ispruženu i opuštenu.

Sve se nastavlja u srednjoj, gde naš bacač redovno odbija da se priključi razuzdanoj gomili na žurkama, već će sa naslonjenim laktovima na šank, cigaretom u jednoj, i pivom u drugoj ruci da postmatra ostale, i svojim sada već dobro uvežbanim drkoškim pogledom da baca hejt na sve oko sebe.

Ukoliko mu u toj drugoj fazi ne dosadi da bude dežurni bacač hejta, onda će biti takav ceo život. Ako ode i korak dalje, postaće zvanični dežurni bacač hejta lokalne birtije, i jedan od tek nekoliko njenih stalnih mušterija.

Tu će vremenom dobiti svoje mesto u ćošku, za stolom koji ima još samo jednu stolicu, na koju retko ko seda. Posao mu je da održava zajebanost birtije na nivou, jer će svi nešto mlađi klinci koji svrate u pauzi između predavanja da krišom ubiju po jednu ljutu ili koje pivo, imati priliku da se bar jednom susretnu sa njegovim zajebanim pogledom.

Komentari

ma bravo kralju znam baš jednog takvog.... +++

ХАхахахам еволуција :)

ХАхахахам еволуција :)

Еволуција, шта? :)

Oво је ипак ектремни случај. Хејт је здрав.