Prijava
 1.    

  Badža

  Lik iz crtanog filma koji je pretrpeo šovinistički režim sjedinjenih država.

  Badža je, očigledno, slika i prilika jednog prosečnog Srbina, ali su ameri napravili crtani film gde neki žgoljavi mornar po imenu Popaj može da ga prebije svaki put kad pojede spanać. Takođe su napravili da Baža juri za nekom anoreksičarkom po imenu Oliva, ali sve je to jedno veliko sranje od crtanog filma.

  Kad bi Srbin režirao taj crtani film, kao prvo, ne bi se zvao Popaj, nego Badža. Badža bi bio odeven u srpsku narodnu nošnju, nosio bi šajkaču i opanke, bio bi okružen najlepšim Srpkinjama, hranom i trubačima. Popaj bi bio neki tamo američki turista koji je u Srbiju došao da bi pecao po Moravi. međutim, sama pojava Popaja i njegove žene, anoreksičarke Olive bi Badžu nerviralo (Badžu zabole kurac za Olivu, jer u Srbiji ima pnogo lepih žena). Onda bi pozvao Popaja sa strane. Popaj bi, naravno, izvukao konzervu spanaća i ispraznio bi je u sebe, ali bi Badža uzeo šerpu sa vojničkim pasuljom i pojeo bi sve što se u šerpi nalazi. Onda počinje fajt. popaj pokušava da izvede neki udarac i prilazi Badži s leđa, a Badža tako prdne da se od smrada Popaju zatvori i ono drugo oko. Onda mu Badža opali par ćuški i pozove svoje ortake da zajedno Popaju urade šutku. Popaj naravno posle ovog mučenja, biva prebačen na urgentni centar da mu prišivaju glavu, a Badža zajedno sa ortacima i ženama slave i jedu praseće pečenje, piju šljivovicu i slušaju trubače, a Oliva izvodi striptiz, ali zbog nezainteresovanosti za nju, ona biva izbačena.

  Eto. Tako se to radi.

  Badžo, Srbine!

 2.    

  Badža

  Na jugu, muž ženine sestre, pašenog, paša.
  Preciznije, to je lik koji te poštuje do neba jer je ubeđen da si ti veliki frajer jer si smuvao sestru koja je bolja mačka.
  Još preciznije, to je lik kojeg poštuješ do neba jer si ubeđen da je veliki frajer jer je baš on smuvao bolju sestru.