Prijava
   

Balkan

Mesto,
gde su svi patrioti i svi izdaice. Gde svi nemaju sta da jedu, al uvek ima sta da se jebe, makar pojebo' sam sebe (u najveci broj slucaja).
Gde, u znak inicijacije u ovom posebnom vrstom ljudi, moras da mrzis bar 2 komsiskih naroda, Gde su svi ustasi, cetnici, partizani, komunisti, demokrati, nacionalisti, anarhisti, fashisti, ali u najvecu meru -mazohisti.
Ovi ljudi imaju sposobnost da za 24 sata sruse Kulu Babilonsku bez razmisljanja, sinronizovani kao svicarski sat.
Na Balkanu, nece ni drvo da poraste ako taj kvadratni metar nije natopljen krvi.
Ali ipak, ne mogu da zive srecno van njega, jer uvek im nedostaje ta lepota zivljenja na taj magicni polustrov.
sve u svemu, mesto gde sve nesrece ovog sveta su imali svoju kulminaciju, gde su zapoceli 2 svetski rata, gde magija mucenistva nikad ne umire.
ALI, NIKAD NECETE MOCI DA UBEDITE NIJEDAN STANOVNIK OVOG MESTA DA NIJE BLAGOSLOVLJEN STO SE RODIO NA OVOJ SVETOJ ZEMLJI.

Komentari

minus. nisi rekao ništa što već nije (verovatno bolje) rečeno.

Mjesto, gdje se ne uče ni pravopis ni gramatika.

Nije na Balkanu započet započet drugi svetski rat.

Pravopis je slozenica nastala od reci prav, tj. pravilan, i pis, sto je skraceno za pisati. Moj drug Pera koji zivi u mojoj glavi kaze da je tako, i ako on tako kaze, onda moram dati minus.

Bolja je nego plagijat.

izvinite zbog pravopisa, ali moje geografsko poreklo, koje me proklelo da se rodim i zivim u Makedoniji, to jest da sam Makedonka nije me naucilo da srpsog pravopisa :D

Извинете ми на правописните грешки, но моето географско потекло, кое ме проколнало да се родам и да живеам во Македонија, не ме научи на спскиот правопис :D

Interesantno, prvu asocijaciju koju sam imao je da je ovo pisao "njegovo velicanstvo prestolonaslednik aleksandar karadjordjevic" :) +

@edelweiss - daj napomeni to drugi put, ja cim sam video ovo poceo sam da dobijam prevrtanje u crevima. Nadimao sam se kao posle pasulja covece. :) Ne bih dao onako naglo minus da sam znao.

jel' mozes ako hoces i ako ti nije tesko, a toliko muchno da gledas definiciju sa toliko los pravopis, da me ispravis malo :D
hvala ,
pozdrav