Prijava
   

Barak Obama

Isto sranje samo drugo pakovanje.Međutim, sranje je isuviše hevi, tako da se digla nenormalna prašina oko jedne tako besmislene stvari kako bi vam se skrenula pažnja sa svakodnevnih REALNIH problema zbog kojih se nalazite u situacijama u kakvima se i nalazite.Kratko rečeno, svejedno ko je njihov predsednik.

Dajte više LJUDI, molim vas!!!Zar mislite da o celokupnoj američkoj politici odlučuje samo jedan čovek.To je van svake pameti, ako se ja pitam.SAD je jedna velika mašinerija koja ne pita boga šta je dobro,a šta ne i suviše kompleksan aparat kako bi njime upravljao samo jedan čovek.Predsednik SAD-a je jedna običa marioneta.TAČKA.Koj kurac se više palite na ta ELEKŠNS proseravanja.Bolje razmišljajete o nadolazećoj ekonomskoj kirizi koju su nam ti krasni kandidati za kojekakve predsednike Sjedinjenih država zakuvali.

Komentari

E bre genksta nemo diraš ljudima u Obamu...
Obama beez changing things and shheit..Obama beez da betr than thoz racist and sheiit..

Јо ајронмен, ај џаст хд дроп бај ту дроп сам хејт. Невр мент ту инсулт дет фокен нигга н шејт(НООООТ):):):)

п.с. дабогда им хоуми(брада, каброн, есеи...како већ) Обама смести већи курац него Џорџ и Кондолиза заједно

JA se nadam da će Obama da učini nešto po pitanju Kosova...ali sam verovatno naivan.

Ја ћу ти кажем.ОЋЕ!Може само да нас бомбардују поново ако не дамо појас Бујановац-Прешево-Медвеђа или за нешто слично...Клинтон је из његове партије, а та иста партија нам га је и дала по рокању 1999.Ништа они нису бољи или гори једни од других, схватите то.

ko čeka - dočeka. reče Kunta Kinte

Roknut ce ga neki teksaski kauboj, ne radi politike, vec zato sto je crn, garant... kao kad bi dosao Jesa za predsjednika Njemacke.

A da ste vidjeli ponos u ocima francuskih crnaca danas : ))) moglo se procitati "vid'cete sad, kad vam MI uvedemo segregaciju", digli glavu, ponavljaju "yes, we can", kao da ce biti u vladi.
Neka Medevedeva, on mu je cestitao na svoj nacin.

Interesantan link, nista nije slucajno.

teo sam da dodam neka sranja tipa da olajavm iluminate i new world order al bi me neko shvatio kao da se lozim na teorije zavere i paranosihem, a iskreno verujem u sve te price.Nista se ne desava slucajno...IN GOD WE TRUST ONE pishe na nekoj tamo novchanici

Shapeshifting reptilian humanoids, David Icke rules!