Prijava
   

Basket

Vrsta rekreacije koje se čovek seti u trenucima kad mu je higijena na nivou kurve u indijskom getou, kad malo fali da po njemu rastu pečurke kao po zidovima memljive penzionerske sobe, a regije međunožja, stopala i potpazušnih jama emituju gama zrake.
Odlazak na basket prethodi nekoliko dana odlaganom tuširanju po principu "aj kad već moram da se perem, neka se prvo oznojim k'o snajka pod preldžijom na vreloj haubi golfa dvojke nakon pijane noći pod vašarskom šatrom". Nakon guranja sa gomilom sebi sličnih međeda i razmenom telesnih mirisa i štroke grubim kontaktima u reketu, većina nastavlja sa širenjem otrovnih gasova jer su mrcine lenje raspale.
Kao ja i neki slučajevi koje poznajem.

-Majmune jedan, da ideš da se okupaš odma' i da sastružeš tu mahovinu sa sebe. Ja pičku ne dam, neću gubu da dobijem.
-Polako, kujo, sad će doći Ćimi sa onim njegovim drvosečama da bacimo koji put na koš. Greota da se dva bojlera potroše, moj đedo se kup'o samo kad potok dobije potrebnu temperaturu par puta godišnje pa ga evo živog sa 94 godine, i šta mu fali? Spremi ti meni kadu i naseckaj slan'ne i luka, saću ja za sat - sat i po.
...
-Jesi stigo?
-Jesam, jebo im pas mater brđansku, što ih seru trojke...
-Zabole me, aj na kupanje pa da te jebem pičkom oko kurca.
-Mrš bre, daj tu slaninu vamo i čiste gaće. Nemoj one nove sa cvetnim dezenom što sam pazario na buvljaku u Pančevu lane, njih čuvam kad idemo kod tvoje sestre hehe. Aj brže, nemoj da ti ustajem da ti pokažem kako Ćimi bije laktom pod obručem!

Komentari

ај на купање па да те јебем пичком око курца.

Kol'ko je ovo ojebalo :)

ај на купање па да те јебем пичком око курца.

Kol'ko je ovo ojebalo :)

Шта мислиш како иначе јебу жене?

Шта мислиш како иначе јебу жене?