Prijava
 1.    

  basket

  Basket - not to be confused with košarka - je sport koji se igra na jednom košu čija visina zavisi od napaljenosti lokanlih šatro-crnaca koji se bese za isti, a pravila su jednaka pravilima najjačeg na terenu u tom trenutku. Za dobar basket su uvek potrebni jedan 'munja' (plej) i jedan 'šilja' (centar koji ne zna da hoda jer da zna sa tom visinom bi već igrao za neki klub i ne bi blejao na basketu ispred zgrade). Basket, za razliku od košarke, obično dobije onaj ko se bolje raspravlja i/ili napušava! Basket je inče multidisciplinaran sport koji pod određenim uslovima može da pređe u ultimate fight, street fight, WWF, kevatanje ili pravnu diskusiju (brate po novim pravilima to je dupla ...)

  Koš faul
  Ne važi koš, faulirao sam te pre šuta
  Ma daj ne seri
  Kome bre ti ne seri mamu ti ...
  #"#$@$%&/%!"(/$&/&!!!

 2.    

  Basket

  Korpa. Dvojka si. Ublažen način da se prizna neuspeh i naruši reputacija Don Žuana.

  - Šta si pričao sa Milicom onoliko? Jesi je pitao da pođete? Jesi li? Šta je rekla? Govori, bre!
  - Basket...
  - Ma ići ćemo na basket, pričaj šta je rekla, jel 'oće? ...... Sereš da si popio korpu?

 3.    

  Basket

  Bacanje otpadaka u korpu sa velike daljine.

 4.    

  Basket

  Vrsta rekreacije koje se čovek seti u trenucima kad mu je higijena na nivou kurve u indijskom getou, kad malo fali da po njemu rastu pečurke kao po zidovima memljive penzionerske sobe, a regije međunožja, stopala i potpazušnih jama emituju gama zrake.
  Odlazak na basket prethodi nekoliko dana odlaganom tuširanju po principu "aj kad već moram da se perem, neka se prvo oznojim k'o snajka pod preldžijom na vreloj haubi golfa dvojke nakon pijane noći pod vašarskom šatrom". Nakon guranja sa gomilom sebi sličnih međeda i razmenom telesnih mirisa i štroke grubim kontaktima u reketu, većina nastavlja sa širenjem otrovnih gasova jer su mrcine lenje raspale.
  Kao ja i neki slučajevi koje poznajem.

  -Majmune jedan, da ideš da se okupaš odma' i da sastružeš tu mahovinu sa sebe. Ja pičku ne dam, neću gubu da dobijem.
  -Polako, kujo, sad će doći Ćimi sa onim njegovim drvosečama da bacimo koji put na koš. Greota da se dva bojlera potroše, moj đedo se kup'o samo kad potok dobije potrebnu temperaturu par puta godišnje pa ga evo živog sa 94 godine, i šta mu fali? Spremi ti meni kadu i naseckaj slan'ne i luka, saću ja za sat - sat i po.
  ...
  -Jesi stigo?
  -Jesam, jebo im pas mater brđansku, što ih seru trojke...
  -Zabole me, aj na kupanje pa da te jebem pičkom oko kurca.
  -Mrš bre, daj tu slaninu vamo i čiste gaće. Nemoj one nove sa cvetnim dezenom što sam pazario na buvljaku u Pančevu lane, njih čuvam kad idemo kod tvoje sestre hehe. Aj brže, nemoj da ti ustajem da ti pokažem kako Ćimi bije laktom pod obručem!