Prijava
   

Bejzbol

Igra nastala kao proizvod nagradne igre, koja je organizovana početkom XIX vijeka, čiji je cilj bio pronalazak najgluplje igre u univerzumu.
Genijalnog pronalazača trebalo je da sljeduje flaša koka kole i plac na Marsu, od čega je, kako kažu neki ljudi bliski njemu, dobio samo ovo prvo.

Naime, neimenovani genije je uzeo neku francusku igru ‚‚la soule" iz XIV vijeka, malo je prepravio i dobio ono što se danas zove bejzbol i na šta dokoni, ali dobro finansijski potkovani, Amerikanci i Kanađani troše milione i milione dolara godišnje.

Svijetla strana ovog sporta je bejzbol palica, koja je našla primjenu u krugovima koji nisu baš prirasli za srce zakonu i među mladim opasnim tipovima u pokušaju, kao i na tribinama, dok ne uvedoše restrikcije.

Pisac ove definicije lično, koji je odgledao 20 minuta bejzbola i uspio je da ne shvati a ma baš nijedno pravilo. Čemu se oduševljava onih 50 hiljada debila na tribinama?!
Žali Bože onolike pare potrošene, narod crkava od gladi na ostatku planete.

Komentari

+ рагби је исто глуп спорт :)

Pravila nisu komplikovana al su glupa do zla boga, od tih sportova koje niko normalan ne kapira omiljeni mi je australijski fudbal

+

Za ragbi sam otprilike skontao bar jedno pravilo, a to je da što ga više polomiš, to bolje. :D

Тактика у рагбију: Поломи му руке,ноге,врат само га заустави. :)
Има и Лакрос,и то је глуп спорт.

Lakros nije glup! :)

Onaj lik iz Americke pite trenira to i na'vata silne ribe. :)

znam ja 2-3 pravila u bejzobolu :D
manite se tih sportova fudbal je zakon, inace +