Prijava
 1.    

  Bejzbol

  Igra nastala kao proizvod nagradne igre, koja je organizovana početkom XIX vijeka, čiji je cilj bio pronalazak najgluplje igre u univerzumu.
  Genijalnog pronalazača trebalo je da sljeduje flaša koka kole i plac na Marsu, od čega je, kako kažu neki ljudi bliski njemu, dobio samo ovo prvo.

  Naime, neimenovani genije je uzeo neku francusku igru ‚‚la soule" iz XIV vijeka, malo je prepravio i dobio ono što se danas zove bejzbol i na šta dokoni, ali dobro finansijski potkovani, Amerikanci i Kanađani troše milione i milione dolara godišnje.

  Svijetla strana ovog sporta je bejzbol palica, koja je našla primjenu u krugovima koji nisu baš prirasli za srce zakonu i među mladim opasnim tipovima u pokušaju, kao i na tribinama, dok ne uvedoše restrikcije.

  Pisac ove definicije lično, koji je odgledao 20 minuta bejzbola i uspio je da ne shvati a ma baš nijedno pravilo. Čemu se oduševljava onih 50 hiljada debila na tribinama?!
  Žali Bože onolike pare potrošene, narod crkava od gladi na ostatku planete.

 2.    

  Bejzbol

  Jako popularan sport u Srbiji.

  - Pandur: 'Alo dečko, gde si se ti zaputio ovako kasno sa tom bejzbolkom?
  - Potencijalni Aleks Rodriges - Pa idem malo da igram...
  - Pandur: Samo ti, al' ako čujemo da je neko večeras pičio bejzbol, najeb'o si...

 3.    

  Bejzbol

  Glupava igra koju su Ameri izmislili samo da bi mogli naokolo da nosaju palice.

 4.    

  Bejzbol

  Američki sport na koji smo se kao klinci ložili a ni dan danas ne znamo pravila, nit se trudimo da ukapiramo. Ne zna se gde je popularniji, u Americi, Japanci se lože maksimalno, ili kod nas gde ima toliko palica, svako je sigurno u životu imao bar jednu nekada - mi smo prava bejzbol nacija!

  Drugi po polurarnosti sport u Srba je boks, svi ga volimo i divimo se onima koji nose po jedan u džepu.

  Crnoputi prodavac svega i svačega na ulici: - Bejzbolke, bejzbolke, boksovi, boksovi, ajmo narode!

 5.    

  Bejzbol

  Taj sport je u stvari nastao, naravno, u Srbiji, i to u Vojvodini u Banatu...izvorno ime - BANATSKE ŠORE... da,da ŠORE...
  a igrači se zovu šoristi ili šoratori kako ko voli naravno....
  (dobro 'ajde to sam izmislio... ali logično bi bilo: FUDBAL-FUDBALERI, ŠORE-ŠORATORI ili ŠORISTI)

  Reklama kad Milan Mumin drzi lopticu i pita svog kolegu šoratora : " da šoram?"

  (ako se iko seca) :-)

 6.    

  Bejzbol

  Omiljeni američki sport, u Evropi gotovo nimalo popularan, ali ipak skoro svako domaćinstvo koje ima muškog tinejdžera poseduje i opremu za isti.

 7.    

  Bejzbol

  Igra potrage za seksom. Gomila razuzdanih dečaka jurca naokolo sa svojim palicama i lopticama pokušavajući da osvoji što više baza i da nadmudri moguće presretače.