Prijava
 1.    

  Beli konj

  Može i druge boje. To je onaj vredan, lep, pošten i, pre svega fin momak, verovatno i obdaren kao i dotična životinja, koji se druži sa nekim ljaljanom, koji, ono, kao ima neki šarm, što bi žene rekle. Radi sve za svog drugara, šta bi bre Banović Srahinja bez utreniranog đoga od megdana koji je imao pameti da izbegne neprijatelja dok ovaj tu nešto viteški juriša? Ne može se ni na zmaja bez pametnog konja ići. Nikako. Ali, na kraju, pošto ovaj prvi, princ, jelte, ima veći ego i PR skil od njegovog druga, on dobije i devojku i ovacije, dok konjića potapšu po ramenu i daju mu kocku šećera (u to vreme jabuku, ipak je šećer vredeo više od zlata).

  -Hvala vam obojici što ste mi želeli pomoći. Zaista je lepo videti da se mladi vitezovi ne boje da spase devojku od zmaja. A, sad... izvinite me, taj zmaj koga mislite da ste prebili, ja izlazim sa njim, pa bih vas molila da nas više ne uznemiravate, sledeći put vas neće štedeti. Tericikalikosuse, idemo, dragi.
  ____________________________________________________________________

  -Hvala, odličan sendvič!
  -Drago mi je da ti se sviđa, nije mi problem da napravim tako nešto za tebe. Nego...
  -E, ćao mala, ja imam dve glave, oćeš sa mnom u svemir?
  -Može.

 2.    

  Beli konj

  Prinčev adut. Koreni sponzorstva su, dakle, u srednjem veku. Sigurno da će riba pre da se naloži na princa, ako ovaj ima belog konja

  Konji su danas zamenjeni savremenijim prevoznim sredstvima