Prijava
   

Beogradski sindikat

Beogradski hip-hop sastav koji fura politički rep, a pesme im uvek izazivaju kontraefekat.

Svedok saradnik

Pesma koja je napisana kako bi se isprozivali svi mogući krimosi s ovih prostora, i kako bi makar malo uputila današnju omladinu prema svetlijem načinu života, a stvorila je takav efekat da je 80% ljudi koji su čuli pesmu žele da se bave kriminalom.

Komentari

па то им и јесте циљ, мислим да песме схвате само они којима су намењене, лепо су то рекли у овој једној новијој песми нзнм сад која је тачно у питању + :)

Не лупај.
Намењене су омладини коју ,,скидају с гранда ко драјзерова клинце с пајда'', а та омладина нема мозга да укапира да порука песме није не у криминал него да у криминал.

реинкарнација Могили, а?

Не изазивају контра ефекат, то изазива само људима које су ВЕОМА мале интелигенције.

Слажем се са Џонијем, лепо су рекли да се неким песмама ( нпр. Сведок сарадник ) прозивају ликови ( Дизелаши ) који су радили срања у рату и онда побегли из земље док рат не прође. Кад су се вратили, и кад су требали изаћи пред суд бацили су кривицу на другове из рата само да не иду у затвор. Контраефекат не постоји, клинци су увек хтели да буду криминалци: " Хтео би сваки да има живот оваки, да буде криминалац, Порше, Кавасаки.. "
Чујете једну њихову песму и одмах осуђујете.
А ви слушајте Милана Станковића, Јелену Карлеушу и остале, па ћете сигурно научити много више од БС-а. -.-