Prijava
   

bicikl

Bicikl - veoma popularna zabava na ekskurzijama i u vojci koja se izvodi dok osoba spava, i sastoji se od stavljanja palidrvaca ili komadića papira između nožnih prstiju, koji se zatim zapale. Kada plamen dođe do kože, osoba počinje da mrda nogama kao da vozi bicikl, i zbog toga je ova zabava dobila ime.
U grupu sličnih zabava spada i stavljanje paste za zube, imalina...

- Bio sam kao klinac na zimovanju sa društvom, i bilo nas je par muških u sobi. Svako veče smo jednog lika zezali kako ćemo da mu stavljamu bicikl kad zaspi, ali nikako nismo uspevali, jer je uvek iz straha poslednji zaspao. Kako priđemu krevetu, on skoči na nas i kaže: "Gde si pošo!" :) Elem, jedno veče krenemo prema njegovom krevetu, vidimo hrče u najveće, nešto nam je čudno! Otkrijemo mu noge, kad on obuko čarape dokolenice! :)

Komentari

Jebote bicikl.Zbog toga i sad imam deformisane palčeve.Zaradio na izgradnju autoputa na dionici Osipaonica - Niš 1963 godine,kao sekretar brigade.
Ubacivali su mi i ježa u krevet.Skočim,opalim glavom o krevet iznad sebe, roknem nazad, opet na ježa.A ujutro na smotri,razglas:Sekretar brigade jebo ježa u ledja.
Ili:mrtav umaoran zaspim ko zaklan.Sanjam,davim se.Probudim se,kiša lije ko iz kabla,ja na trasi kolimetar i po od naselja.Brigada me zajedno sa krevetom iznela na tek uvaljanu trasu.

Kako si ti fascinantan...

то се зове БИЦИКЛИЦЕ