Prijava
   

Bili smo kod iste učiteljice

Osoba za koju znate odakle se ispilila, kad je pustila prvo perje i naučila da leti. Kasnije se dešavalo da udari gravom o zid ili da preleti do sledećeg kontitenta pa ste i to registrovali.

Zbližilo vas je odrastanje na istom mestu.
Znate o njemu ono što mu neće ući u CV i ono što ni detektor laži ne može da otkrije. Bili ste svedok svih promena, pobeda i blamiranja.

Sećate se kako ga je mama udesila za prvi dan u školi, kako ga je ćale naplavio kad je ofarbao haubu komšijinog fiće, videli ste u kakvoj su panici bili njegovi roditelji kad su ga unosili u auto jer se često gušio, zavideli ste mu na stripovima, lešili ste ga u klikerima....eh, kako se skockao za maturu...malu, jer veliku nije ni imao pošto je izbačen iz gimnazije. Prvo je počeo sa bežanjem iz škole i kasnije i iz kuće.
On svima mož’ da prodaje muda za bubrege. Svima, osim vama.

-Stefan je došao iz Holadije. Tamo radi kao broker. Ej, kaže da sad ne mož’ da odluči : da l’ će u Ameriku ili u Francusku. Toliko je dobar da ga svi traže. Kaže moj matori da se odma’ videlo da će biti od njega nešto.
-Znam ga. Bili smo kod...ma važi!!!

Komentari

...i zajedno ste bežali od groma :)))

...i zajedno ste bežali od groma :)))

То баш хтедох рећи. х)
+

Jesmo, Natnat.
Ovo si našla na forumu
Elem, da nastavim, koga zanima, shvatiće.

Lik je iste večeri (nakon susreta posle 35 godina) došao kod nas. Umalo se nije šlogirao kad mu je vrata otvorio moj muž.
Skroz blesavo : on zapanjen sa cvećem i vinom i pita KO SI TI. Ušao je i stropoštao se na fotelju . Nastupila je duža tišina, potom evociranje uspomena, bio je i na ratištu (i to nam je opisao).
U jednom trenutku je izvalio (u'vatio ga i alkohol): JOJ, KAKO JE ONA BILA SLATKA. A TEK RUPICA!!! Tu opet nastane dramska pauza sa jasno izgovorenim pitanjem (KAKVA, BRE, RUPICA???).
Tip će mom mužu : MA ZNAŠ, POGLEDAJ JE, IMA I SAD KAD SE SMEJE NA LEVOM OBRAZU!!!
Bilo je mnogo slatkih momenata ...