Prijava
   

Biti u žiži dešavanja

Izgoreti u požaru.

Komentari

Fino da nije plagijat.-
Ovu sam tri puta pisao,i tri pita je brisana.inace ovaj autor samo plagijate izbacuje

Ovu sam tri puta pisao,i tri pita je brisana.inace ovaj autor samo plagijate izbacuje

Triput pisao? Tri bambija za tebe!

Sramte bilo masonu, ovo je klevetanje bez dokaza. Baci link te definicije sa groblja, koja ti je iz brisana. I samo da znaš da se kurčiš na pogrešnom mestu jer ja razbijam IP i mogu te locirati za manje od 10 minuta, što ću svakako učiniti ako budeš ostavljao ovako napadačke komentare, jasno!?

Ja samo imam pravo na misljenje,kulturan sam,imao sam profil na kom su bile definicije i ppsteri a bio je i poster tona prodje kilo nikada sa saricem,na tom profilu sam banovan bas jer mi je krivo sto su brisali defke medju kojima i ova,napravio sam navi i kulturan sam,imam pravo na misljenje i smatram da nesto sto je vec bilo ne treba,ako ti je tesko da smislis pravi postere,i budi musko podnesi kritiku

E tako ja volim, vidiš kako se sada lepo obraćaš. Fino, kulturno i pre svega nenapadački. Čuj, niko ti ne kaže da ne smeš izneti svoje mišljenje. Što se tiče spornog postera, najbolje je da se privatnom porukom obratiš moderatoru, a ako izostane reakcija, onda kontaktiraj administratora, člana Kaizena. Pošto kažeš da je poster bio sa Šaroćom, znaš da je onda bila afera sa njim i svi posteri sa njegovim likom su morali biti uklonjeni, tako je naložio advokat. A ukoliko oćeš povraćanje preko veze, kontaktiraj me na PP, pa ću ti to srediti sa originalnog profila.

Ma sada mi je lakse,Vas um je ravan vasem imenu,Vi ste kako kulturno da kazem,vrlo nadahnuto maleno bice...imate dobru podlogu za naprerovanje

Buraz već dva dana sam pod alkoholom, nisam u toku deder mi objasni zašto me polivaš i hejtuješ, defka nije kradena 100% je autentična i autistična (jedino ako nisi badvajzerov dupli, onda mrš u gulag)