Prijava
   

Bivši pušači

Najzdartija, najgora i najagresivnija vrsta sekte na kugli zemaljskoj. Neće propustiti priliku da svuda i svima objašnjavaju štetnost pušenja te- Ne morate, ali eto i mogli biste da mi date orden što sam ja prestao da pušim- smaraće vas danima i noćima kako ste vi u stvari niže biće od njih i budite zahvalni što On još ima volje da se bakće oko vas te ZAHTEVA da prestanete. Neće On vama reći ništa što vi već ne znate ali...Milion puta ćete čuti prigodnu priču o Njegovom ostavljanju cigareta i njegovoj čvrstoj kao stena volji koju ništa ne može pokolebati. Uvek sa gađenjem i indignacijom dočekuje tuže pušenje a to što je on do juče fumarao kao šporet nije bitno- On je sad taj kome smeta! Takvom ne možete ništa sem da mu poručite E BRATE, SI BIVŠI PUŠAČ? jesam! AJD POSTANI BIVŠI SMARAČ I ODJEBI U SKOKOVIMA!

Komentari

Плус у аугментатив. Смарају за медаљу.

Ahahahaha, sinoć sam takvog imao u društvu, dušu mi je izvadio :)

pa im smeta dim, peku ih oči, itd

Naravno da smeta, ali nije razlog da mi pametuje i kad ne pusim. Sokoli sebe, sta li.

Čuvajte se onih koji su prestali da puše. Ako su ostavili cigarete, ostaviće i sve drugo ako im se učini da je tako za njih bolje.

Ali jos me vise nerviraju jer sam sam vrlo uvidjavan pusac(Ne pusim u autu, ne davim ljude oko sebe, ne pusim gde su deca) i dodje i sere mi za medalju bre! I ne prestaje!