Prijava
  1.    

    Blagrkh!

    Tapija. Gore ne može. Zadnji urlik žene pre nego što počne da psuje, vrišti i galami usled gubitka kontrole. Na licu izraz neverice, oči širom otvorene a vilica podrhtava. Zatim počinje da cvokoće, škripi zubima, mršti se, sinhronizovano skuplja usta i oči deformišući ih tako u tri sitna proreza, crveni se od besa, nekad čak i mrda ušima, a vama njena glava u tom trenutku izgleda kao pretis lonac, i samo čekate trenutak u kojem će para početi da joj izlazi na uši.

    Ljuta je i to je loš znak. Topla preporuka je da se sklanjate od nje u tim trenucima i da, ako slučajno naletite na nju, budete izuzetno fini i tihi. U protivnom... Jeste ikada trčali pred brzim vozom i vezali pertle? Sličan osećaj.

    Znači, alarme, ispoštuj me! Ljuta sam, razdražljiva sam, jede mi se slatko, sinoć sam dobila, nisam spavala kako treba, moram rano da ustanem, posvađala sam se sa dečkom, majkom, komšijom, šeficom, problemi me guše, pocepale su mi se čarape, slomila mi se štikla, imam gomilu obaveza i ne znam odakle da počnem, nisam popila kafu, svi mi smetaju, sluša mi se muzika, hladno mi je, ne mogu da nađem ključ od kuće, net mi baguje, I AKO MI NEKO, JOŠ SAMO JEDNOM JEBENO KAŽE DA SAM NERVOZNA, ubiću ga, keve mi Nevenke!