Prijava
   

Bleja

Način života danjašne omladine, često osporovan od strane roditelja kao beskoristan. Međutim, potpuno isto što i stariji rade npr. na slavama i sličnim okupljanjima. Postoje i kategorije bleje:

1) Vikend(Raspust bleja)- Uživanje po parkovima, napuštenim kućama, bazenu uz obavezno pivo.

2) Intelektualna- Raspravljanje o važnim i nevažnim stvarima, uglavnom kad sa malo popije ili ako je društvo višeg intelektualnog kapaciteta. Takođe pomaganje drugovima oko škole, naročito je korisno ako idete u različite škole(gimnazije, stručna, medicinska) jer ne ide svima sve podjednako.

3)Prefinjena- Kada vam dođu drugarice (devojke), jer tu ne ispadneš faca kad zapališ prdež ili podriguješ azbuku, uglavnom tračaranje o drugima.

4)Školska- Možda i najkompleksnija. Samo iskusni blejač može od škole napraviti bleju.Naime samoj školi treba prići kao instituciji za bleju, kad si već tamo bolje da slušaš šta profe seru nego da vataš zjale. Naravno nikako ne treba zapostaviti i priču u klupi i podjebavanje profa i drugova. Da bi se dobro proveo moraš svemu prići pozitivne strane koliko god nešto smaralo ( Teorija Telekomunikacija npr) napraviš sprdnju i škola dođe kao odmor od kuće, i kuća kao odmor od škole.

Mi blejiiiiiiiimo po celi dan i noć.
Za dobru bleju ti treba 2 litre soka, gajba piva i 2 kutije cigara.

Komentari

Blejanje na Tk-a neprocenjivo :)