Prijava
   

Bolje da ljulja nego da žulja piče kojemu dlaka niče

I rđavom kurcu svaka dlaka smeta. Ah ta patnja za savršenostima, nepotrebnim čistotama, i anđelima koji šetaju među nama. Bezbrojna sredstva protiv nesavršenosti: gde si se sakrila mala zla nepravilna nesavršenosti, saćemo te poprskati sjajem, glazurom, voskom i silikonom da dihtuje svet savršen naš, visokorezolutni Joymii. A blagorodne su i vredne te nesavršenosti. Pa zar vam smeta dlaka voljene u supi, zar nije ljubav vući je polako iz prepunih usta musakom ko konac iz zuba i dignuti je na pogled prema suncu i zadovoljno gledati kako se sjaji, jaka, svilkava i plava? Pa kad je Džojs uživao u prdežu svoje drage i setno ga se sećao kao teško vetreće paprikaševštine pa što se i mi ne bismo prepustili različitim, neukorećnim, telesnim prelivima, čudima i otkrivenjima, muzici crijeva i prdežu pičaka?

Zaskočiti svoju poslovnu ženu u kompletu dok se sprema za prezentaciju za reklamu belu od čistote, dok ona nije spremna, nije izdepilirana, ali koga boli kurac, nije stigla da se sredi, ali dlaka niče i probija se, ona želi na sunce dana, iziritirano je crveno međunožje slatko, ah moje pravoslavlje slatko! Slatka označenost, naznaka pokošenih dlaka tek da pokažu slast pola, travke mirisne koje tek niču čvrste i jake, štir plodne zemlje pokošene po kojoj tanki kosci, trnci slačka, prelaze brzo i nevidno, breg na koji bacam biserje, mesečinu i pužev trag, posipam cimet, prah i aromatični kim, mrvim ruzmarin i bosiljak, šećer posut među crne tačke zrnca kafe i nicanja, šećer i kafa pomiješani protivu proliva savršeno glatkog, najlonske reke skrivenih otpadaka koja otiče.

Pa gladak i bijeli pazuh na kojemu se i ne primećuje da su postojale dlake – to je prizor lep nežan i gladak na dodir, uspavljujući, estetski zadovoljavajući, ma skoro renesansni prizor svetice namazne kremom niveom, on joj ljubi glatkost ah pa to je divno. Ali zato je slasnija nehajno podignuta ruka ispod koje se tek primećuje da se budi nešto, da je pred buktanje neobuzdanog baroka, da se to ne može ukrotiti nikako i to njeno stidljivo spuštanje ruke kada uhvati žudni pogled sve to razbuktava sveto životinjstvo i nešto malo više od toga, vodu na usta i kap bistru i bisernu, rosa glansna, naznaka gejzira, polivanja i poplavljivanja. Slast nikad pobeđenih žudnji propadljivog tela, ciklus truljenja, to buđenje koje se ne može suzdržati i sise koje kipte kada se njene ukrste ruke, maljavost koja izbija kao strast njena koja se ne može nikako do kraja ispuniti: veliko žensko koje ždere i ubija veliko muško, na kraju: od toga se i mudrački mozgovi mute Santa Marija della Salute.
Kipti i preliva se zagušljivo stenjanje zrnasto svetlo suvišaka, prašina rasparne šupe u njenom prostranom dvorištu iza kuće.

Pa nek i grebe malo, nek boli, nek struže: lepota testerisanja kad se uđe u ritam struganja, zagreje se ploča, i sečivo koje ne seče već sastavlja, bukovo mirisno vlažno drvo ore i drlja velika testera sa koje kaplje znoj, istovremeno mala testerica vrši sitne filigranske igrarije na malom prostoru njene šper ploče, spretno obilazi oko čvora, oka zarobljenog u telu, bubrežića uvaljanog u loju slasti, ćudiljive kvržice. Tvoj sam tesar i stolar, uglaviću ti četri puta nogaru za noć stolnu i prestolnu, zatutkalisaćemo dobro i obilno, kapljaće tutkalo niz nogaru kao moča niz uspravljeno prase ali i zgrade kada se prave namerno se ostave da ljuljaju na vetru da ne budu krhke i krte, tako će i ovaj brenin sto slatkih muka škripati i ljuljati kao čamac privezan u moru smrtnome, beskrajnome samo naša mala smrt, usidrena, le petite morte: još Crnjanski je obraćao pažnju da su Francuskinje strasne ali često prljave.

Da, i stomače; zaista, šta će ženi trbušnjaci ko se pali na ženine trbušnjake osim ako to nije Sara Konor, blago stomače, malo, nežno mehko, salčići, opet ne preveliko jeste lepo da ljuljuška malo ali ne previše: ne radi se ovde o nesavršenostima kao bizarnostima nego o meri slatke pomerenosti kao što je njena blaga razrokost oba para, i očiju, ponavljam blaga. Uvek pre blago zatalasano pobrđe a ne ravna samoubijajuća samoljubiva Panonija.

Takmičenje

Komentari

bravo niktiov, mogu reci mi je se digo posle citanja a i kosmopoliti..

Kosmo nisi citala priznaj

bombas, svaku njegovu stvarno pročitam verovao ili ne

ako se nekom pa i blago digo imao ga ili ne moja misija je ispunjena

ja sam tvrd ko kamen evo udaram ga u vrata da se spusti

fmn fala jel si uplaćivala loto?

E, zaboravila sam potpuno koji je dan, tj.u utorak uveče mi reče Kosmo da nije izvučena ona kombinacija, tek onda sam se setila...

bombas
ja sam tvrd ko kamen evo udaram ga u vrata da se spusti

forget-me-not
Jako lepo :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Jebem ti koliko je erekcija sreća svake kuće

Do jaja jebem ti

Na par mesta sam zagroktao jako xd

Ukočio se stari vojnik, potpukovnik u penziji, za nekog u mojim godinama to je zaista vrlo lep uspeh.
Pa još mi i linkovao defku.
Izijeme, brt, drag si mi, ali za prevazilaženje ovoga moraš biti himera Laze Kostića i Sigmunda Frojda.

AWWWWW

jeste kaunt al izijem izbaci odma ko iz pičke ko da ima program neki za apsurdovanje sveta a ja se živ namučim

Džejms je svojoj Nori zadnju paru slao za par pamučnih, do koljena, a oko koljena čipkom obrubljenih, vezom uvezanih.

kotzko konsultujem te sledeći put oko tih detalja pošto ja ovo samo ubacim da ispadnem pametan nisam ni čitao, može?

ahahahaha vredi pročitati opet

vredi pročitati opet

oduševljen sam ovim... +++

Šaljite vaš pazuh (ženski) u porukama najlepši pazuh dobija nagradu

ne, bataci su in sad

Priđem kažem biću kratak ženska imaš strahovit batak :-P

ako se nekom pa i blago digo imao ga ili ne moja misija je ispunjena

Što se mene tiče tvoja misija je apsolutno ispunjena. Jedan ogroman plus!

Ali perfektno izasranih ...