Prijava
   

Borben igrač

Košarkaš (može i fudbaler, rukometaš ili hokejaš) koji je antitalenat za sport kojim se bavi, ali je ipak postao pro. Nema nikakvu tehniku, šut, pregled igre i obično služi za odbrambene zadatke. On zna da uvali lakat protivniku baš onako fino među rebra da boli dva-tri dana, u skoku je obavezno uvaljivanje kolena, često hvata za jaja, a kada napada, obično uvaljuje dupe i koristi lakat. Rođeni je provokator, što rečima što potezima. I ako uznapreduje, to je uz baš mnogo truda.
Takvi su među kolegama poznati kao prljavi igrači, ali ih naši cenjeni komentatori nazivaju borbenim.

Raško Katić, Pera Faul Božić, Gaj Pnini...

Marko Materaci, Pepe, Gatuzo...

Komentari

tako nekako nije onaj klasičan specijalista za odbranu, ovi su prljaviji, rokaju kad sudija ne gleda i ne birju gde i kako.

Dobra defka. Samo imaš pregršt zareza, duga rečenica izgubi se čovek dok čita. I naravno trebalo bi navesti Veselina Petrovića...

Pepe, Fernando Kouto, Mladen Krstajic. +

Slažem se. Bajro nije bio kvaran.

Божић Пера циганима стера. хехе +

Ga-ju Pnini uva-li-mo fini

sad sam izmenio onu predugacku recenicu, i dodao fuzbalere u primer...naravno ima jos primera al bi bilo glupo sve ubaciti.

ima nekoliko defki na ovu foru, al + jer kakva god, drugačija je od njih i donosi nešto novo lololo saću da se rasplačem koe kurac...i dobra je na kraju krajeva, a to se računa.

hvala na sPlu , pogotovu kad je od Prvog, takodje i ostalima...

Dao sam plus ali imo si bolje primere od Gatuza, on je više borben nego prljav...

Rođeni je provokator, što rečima što potezima. I ako uznapreduje to je uz baš mnogo truda, poznati su kao prljavi igrači, ali ih naši cenjeni komentatori nazivaju borbenim.

Pera Faul Božić

dizdvojim

Rođeni je provokator, što rečima što potezima.

CITAT Pera Faul Božić

TATIC

Jeste Pera defanzivac, ali nije provokator. Provokator ti je Meta Vrld Pis, koji se mnogo bolje uklapa u opis, zatim Denis Rodman, Bruce Bowen i tako dalje... ovaj nije to.

Presjajna definicija!

Aleksandar Smiljanić