Prijava
   

Boris Aranđelović

Rijetki su oni koji zapravo znaju njegovo ime, najpoznatiji je kao pjevač grupe Smak. Iako je naizgled samo jedan veseli deda i roker, Boris je ozbiljan igrač i sa 60 i kusur godina i dalje praši na sceni. Godina je 2015. i Smak je održao koncert na Ušću. Iako nije dostigao posjećenost koju je imala Ceca, Boris je na koncertu pokazao da je još uvijek zajeban tenor i bez problema je pjevao u intonaciji višoj od Cecine.

U trenutku pisanja nisam mogao naći kvalitetan snimak sa Ušća, pa sam odabrao ovaj iz arene iz decembra 2012. ali čisto da se zna, Boris i dalje identično pjeva.
https://www.youtube.com/watch?v=GlKADJ6Dvvo

Komentari

Ovo ne liči ni na šta, čak i da je bolje napisano taj tip defki ne preolazi više, evo ti ipak plus zato što volim Smak.

И од мене био плус јер сам била на оба поменута концерта и не могу да минусирам ништа везано за Бориса, али далеко је ово од онога што заслужује.

Trebalo bi napraviti takmičenje definicija.

Da se zove "Svaka čast...", gde bi se pisalo za promenu pozitivno o nekoj poznatoj ličnosti. Verujem da bi bilo dobrih i zanimljivih definicija. Takmičenja uvek izvuku najbolje.

To je bilo kao Filantrofi da se organizuje, ali niko ne želi cimati se

"Svaka čast urradu" da se nazove.

A kao da mora da moderator organizuje takmičenje. Dva autora, uz blagoslov jednog moda i udri.

Svaka čast premijeru Pašiću, da se nazove.

Nemamo ni dva autra Agilni. Imamo tebe, al ko je drugi? A i ko bi pisao?

Da, samo mi fali da ja organizujem tamičenje na forumu, ubili bi me od prozivke, a i sklon sam tendenciji da pobeđujem sopstvenim na takmičenjima, hihihi.

A veruj mi, iznenadio bi mnoge broj prijavljenih.

i treba jer da si normalan boleo bi te kurac

Bol u kurcu nas je i doveo tu gde jesmo. Ne mislim samo na sajt.

Ja neću, a ti boluj, boli me kurac. Ne, ček...

boleo bi te kurac za tudja mišljenja

a boli me kurac da li te boli ili ne boli kurac za sajt

Da, samo mi fali da ja organizujem tamičenje na forumu, ubili bi me od prozivke, a i sklon sam tendenciji da pobeđujem sopstvenim na takmičenjima, hihihi.

Takmičenje, kakvo god, je super ideja za razbijanje ove učmalosti... Ti bi kao čovek sa iskustvom za te stvari i kao jedan od agilnijih na sajtu (hehe, agilni jedan od agilnijih) to organizovao najbolje... Potencijalni predlog i otvaranje teme će svakako biti predmet sprdnje ali ukoliko ti to pokreneš u znatno manjem stepenu, no bilo ko drugi... a zainteresovanih će biti sigurno.

Pa prvi post bi bio "vidi ga ovaj, plače što više nije moderator" i otišlo bi lako u spem sve što ne organizuje neko ko može da ispuni stavke iz pravila takmičenja.

Uglavnom, plakao, ne plakao zbog toga što ne moderišem, takmičenja mnogo fale.

U pravu si. Tek bi istrolovan bio neko ko je doš'o juče a pokuša nešto. :Sajt u kurac a nubara se primila i tako to!: