Prijava
   

Brainiac

Britanska emisija emitovana na Discovery-ju koja je u prvim sezonama i bila zanimljiva, a zatim je i nju zahvatio sindrom "ispucanih fora" koji nastaje kada se iscrpe svi štosevi, a emisije moraju i dalje da se snimaju. Tako da se ova, u početku interesantna zamisao, na kraju svela na odabir stvari koje će se dizati u vazduh, kao i čime će se ta radnja izvršiti.

'Videli ste kako se C4 eksplozivom diže u vazduh mašina za veš. Ostanite i dalje uz nas jer posle reklama uništavamo štok od vrata TNT-jem!'

Komentari

nije britanska, već američka. voditelji emisije i glavni dizači svega i svačega u vazduh su iz San Franciska.

ovaj, ja se malo zajebah... mislio sam na mythbusters-e izviniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. mnogo, ali mnogo mi je žao. sorry.

ma, jbg. ja počeo da ih mešam, nije mi prvi put, starim valjda :).
inače, ovi brainiac imaju stavrno neke kul provale, ali su ipak smorili u poslednjim serijalima. za razliku od njih, mythbustersi su zanimljiviji, smešniji i ne dižu u vazduh sve što im dođe šaka.

Apsolutno najbolji fazon im je bio kad su proveravali izjavu nekog rok veterana *Nothing can silence rock*
LIkovi na kasu pustili neki rok,stavili ga na livadu i bacili neku granatu na njega.Zaključak:*Rok se može utućkati.*

Meni su oni odlichni...Jedna od najjachih fora mi je bila (neka kasnija sezone kad se u glavnoj ulozi pojavio onaj plavi tip) kad je zadatak bio: da li moguce ofarbati auto ako ispalish neku "raketu" na njega punu boje...Stoji auto , stoji raketa, ispalishe oni, promashi raketa, prodje ispod auta (auto ostalo ne ofarbano), i oni sa druge strane prikazuju onaj djechiji autic komplet prefarban i kao: "Aha, skontlai smo, jesmo pametni, moze to tako da se ofarba..."
Naravno, to je bilo puno smjeshnije gledati, nego prochitati ovo shto sam ja napisala... :D Barem meni..... :D