Prijava
   

Brisači

Bapski stil šizenja osamdesetih, na (uzmimo za primjer recimo) Ipčetovim koncertima. Šiz se izvodio iz sjedeće pozicije naravno, jer su koncerti srazmjerno visokom kvalitetu muzike tog vremena bili jednaki kulturnom događaju bilo kakve vrste. Znači, ništa koka sa sisama na izvol'te na ramenima baje s tarzan frizurom, ništa gomila ljaljana sa čuturicom koji se dernjaju vanserijski, ništa pičke u minjacima povraćaju sa strane, dakle samo sjedenje, kultura, sevdah i taši taši tanana.
Brisači stil izgledaju ovako: ruke savijene u laktovima, ispruženi kažiprsti u visini očiju, i idemo lagano lijevo-desno. Nema skrivanja emocija, nema komunističke hladnokrvnosti. Anarhija.
Gospođe koje su praktikovale brisači šizenije vidno su se izdvajale iz gorepomenute taši taši tanana većinske ekipe. Izuzetno poražavajuće i preopušteno su izgledale u očima poštenih dama koje su ih izjednačavale sa mlađanim kurvaćetinama na koncertu Bitlsa koje u prvim redovima zadižu majice i mašu sisonerima. Dakle, strašno najstrašnije.

Gospoja uključuje brisači mod

Gospodin čo'ek: Radojka, sunce ti žareno, ne brukaj familiju... Kući odma' sada odma' na jedan aplauz!

Komentari

Kada sam pročitao opis šizenja i zamislio scenu kako babe to rade, lepo sam se iskidao od smeha.
Odlično +

Па није да је пресјајно, ал' какво је ово танко оцјењивање мајку му? :) Ниђе људи.

Bogme tanko...
+++

Ниђе људи.

изгледа да су вукајлијаши коначно почели да јебу,ја не видим друго објашњење.
+++

valjam se od smeha, hahahaha +++
na ovo i zvekan!

A meni dve hiljaditi komentar... Verujete li u Boga?

opaaaaa:) a oklembešeni tricepsi im se njišu....+

hehhe odlicno docarano, Faco. negde sam definisao i karasevdah ovih gospoja, tzv delirijum u vidu otresanja dlanova iz zgloba - od sebe. vristanje :)))
+++