Prijava
   

Budući perači šoferki zalutali na fakultetu

Carevi, kraljevi i ostale srednjoškolske megaface koje su Boga pitaj kako položili prijemni i, iako su zainteresovani za učenje koliko i Vlada Džet i Srdjan iz Alogije za veliki koncert Sinana Sakića, upisali faks jer im eto tako dunulo ili im je neko rekao da je to do jaja. Srećom, ovakvi balvani otpadaju nakon nezavršene prve godine jer se taktika "nisam ništa pipn'o al' sam sinoć kar'o 'naš kak'u pičku" i pričanje viceva profesorima pokazala kao bezuspešna, pa ne kontaminiraju fakultetski vazduh tokom ostalih godina.

Komentari

Takvima mame i tate plate one kobajagi fakultete.

Jos jedna stvar, ajde i interesantna tema, ajde i Vlada Dzet, ali gde nadje Srdjana iz Alogije. Pokidao sam se.

Тачно, само нисам баш сигуран за Владу и Срђана, а ни Синан није оно што је некад био. :)

Истина је да су такви људи веома паметни али су јебиветри по нарави, по мени не контаминирају већ оплемењују ваздух факултета који мирише на штирак од којекаквих штребера и кретена...

Da li je štreber ili kreten neko ko uči na fakultetu? Nije fakultet isto što i srednja škola gde si štreber kad dobiješ 5, a megafaca i najveći šmeker kad redjaš kečeve. Na faks ideš da učiš bato. Ako nećeš - eno ti stovarište pa šljakaj, ko te jebe. Zašto je takav bilde kome ne pada na pamet knjigu da otvori upisao uopšte faks?
I ne, izvini što ti rušim sneška, ali, neko ko radi nešto tako besmisleno ne može da bude inteligentan.

Тебра ја сам трећа година на филозофском, не мораш мени да причаш, али увек је за друштво и зезање потребан такав лик, веруј ми...

Da, ok zezaš se i družiš sa njim, razumem te ja, samo šta će koji kurac on na faksu? Ok je da sedneš negde sa njim na pivo, ali da takav šaban ide na fakultet - što je mnogo, mnogo je.

ti dananašnji studenti....:))++