Prijava
   

Čačkanje nosa

Ovako, ovo su neka pravila kojih bi mogli da se pridržavate, u zavisnosti od toga da li ste poremećeni mazohista ili jednostavno volite da čačkate nos :

1. Da krenemo od kažiprsta. Kažiprst je prst koji se najčešće koriste pri čeprkanju, bilo da je reč o guzici, uvetu, oku, nosu. Najviše gurajte kažiprst do onog mekanog dela na sredini, jebem li ga kako se zove. E sad, ukoliko hoćete da uništite hrskavicu ili izazovete krvarenje, nabijte ruku do lakta, i to me zabole.

2. Ne čačkajte nos kada ste prehlađeni. Svi mrzimo maramice, to je činjenica, ali kada je prehlada u pitanju, bolje lepo izduvajte nos, ne čačkajte ga. Jer ukoliko ga čačkate, samo ćete bespotrebno da ulepite prste, jer je tada slina u fazi rastvaranja u vodenu tečnost. Ne možete da napravite govance tada nikada, jedino ako imate neku moć da napravite figuricu od tečnosti.

3. Čačkanje nosa dosta može da pomogne ukoliko želite da proverite da li su vam ruke prljave. Normalna boja govanceta je bela, osim ako niste crnac, u njihova govna ne bih da ulazim. Izvadite govance, protrljajte ga desetak sekundi. Ukoliko promeni boju u crnu, to onda znači da je vreme za pranje ruku.

4. Ukoliko ste jebeni mazohista,bolesnik, ukoliko uživate u bolu, onda je palac pravo rešenje za vas. Nabijte ceo palac u baburu, okrećite ga, pravite vratolomije u vašoj nosnoj šupljini, ma budite maštoviti.

5. Najfinije poslove pri čačkanju nosa završava mali prst. On se najčešće upotrebljava kada vas nos baš, baš onako malo svrbi. Kada se naježite, kao kada češkate mudanca, pa ih onako protrljate. E u takvim situacijama, samo kada je nos u pitanju, se koristi mali prst.

6. Devojkama ne mogu da pomognem jbg. Jer one inače nikad ne čačkaju nos, nikad ne prde, ne podriguju... Ma boli me uvo što sam odvratan. Čačkaću nos zauvek, volim to jbg...lep je osećaj.

Komentari

izvini, ali ovo je teška glupost

Лололо 'де није, то ми била једна од првих дефиниција, слободно може да се предложи за брисање :)