Prijava
   

Čale

To je onaj što me napravio, on je najjači car u kraju i ja se sve ugledam na njega,matori, kako on tako i ja. Nema njemu žena da sere il' nešto, 'naš kako je jednom ućutkao, on zna da postavi ženu 'de joj je mesto, a to je u kuhinji, eno keva kad dodje sa posla , nema ono da gleda bravo šou ili ja to tako, nego pravac da sprema ručak. Uveče čale i ja gledamo Noleta Srbina ili fudbal, keva sedi pored ćuti i ona gleda nema da se buni. Kad krene da spava, kaže : "Ženo, aj u krevet!" i ona za njim.
Znaš ti ono kad je bila frka sa pederima, čale hteo da ide da ih pegla, al' radio taj dan. Da i meni čale platio kurvu da jebem prvi put, prvo on pa ja.

E, da evo jedne priče gde je čale ispao likčina.
Bio sam u srednjoj školi i ono ortaci i ja bleja iza zgrade, i šta ćeš bilo dosadno i uzmemo ti mi da lomimo sijalice, kad izadje komšija i uvati mene odvede do kuće.
Zvoni ti on, čale otvara.
Kaže: "Š'a bilo ?"
A, komšija ono pička, ima fakultet, čale mi rekao da je matori feget, ponaša se mnogo kulturno, nikad nije popravljao sam kola, a muškarac mora sam da zna kola da popravi.
-Gospodine, vaš sin je lomio sijalice iza zgrade.
-Ko si ti milicija pa da ga vataš?
- Al' gospodine to je nečuveno što radite, kako ga to vaspitavate?
I tu čale popizdi, krenuo da se dere na njega, meni bila malo frka ono, al' bio sam spreman da uletim za čaleta, imao sam već upaljač u pensnici. Nego ovaj matori se usrao ko pička, i ništa nije ispalo od pegle. Ja sam se oduševio kako ga je čale oterao.

Komentari