Prijava
   

Ćale

Ćale, to je čovek koj' je dobar prema tebi dok ne napuniš 5 godina, a onda' počne da te lema kad ima priliku, i smara dok ne završiš školu. Ali tu nije kraj, kad završiš školu, onda počinje da te smara, kako džabalebariš non-stop, spavaš ceo dan, itd.
Ima svoje standardne priče, kako je on počeo da radim sa 13 godina, 20 zgrada u tvom kraju je on napravio sa svojih 10 prstiju, itd. I onda kad tebi pukne tuki i kažeš mu da te ne smara više, koristi standardnu rečenicu koju izvlači k'o keca iz rukava, NE BUDEŠ LI NAŠAO POSAO IMA DA LETIŠ IZ KUĆE!

Ćale: Traži posao, ja kad' sam bio tvojih godina, ja sam već uveliko radio i nisam bio svojim roditeljima na grbači!
Ja: Dobro ćale,sutra ću.

Prođe jedno dve nedelje i onda opet, samo malo žešće.

Ćale: Još nisi otišao da tražiš posao, dokle ti misliš da te ja trpim, ne budeš li našao posao za nedelju dana, možeš da pakuješ stvari i da ideš iz kuće.
Ja: Dobro bre, nemoj više da me smaraš, u tvoje vreme mogao je da ima posao ko je hteo i gde je hteo, a u kakvom vremenu ja sad živim, još malo pa ću morati do Beograda da idem sa pasošem!

Komentari

није све тако црно...

Ту и тамо брате, има дана када ме не смара толико, али овако када га ухвате бубице по цео дан нешто кења, колико ми је пута рекао да ће да ме избаци, већ сам и огуглао на то, него само да ме стварно не избаци. :D