Prijava
   

Čapi se

Minimalna usaglašenost određene pojave sa nekom mernom jedinicom. Taman koliko treba.

- Je l' možeš da stigneš na posao, Vasiću? Ne znam kad ti kreće bus.
- Ne brinite ništa, gospodine šefe. Čapim se u dva minuta. Mogu da stignem i kurac da vam popušim.

...

- Kako ti je, hm?
- Znači, da ti je lečka kraća mašica, ne bi to bilo to. Ovako se čapi za milimetar.
- Dule Savić!

...

Negde u labosu Alfreda Sautvika

- 3... 2... 1... Puuušćaaaaaaaaj!
- U, al' sam ga učapio u kilovolt, da ne kažem džul po kulonu.

Komentari

Ne znam za izraz, što opet ne mora da znači da ne postoji. Definisano kako treba i stoga ide +

1 ocena po jednom satu

mada čudi me zemljaci smo a ne čuh zovo

Како бре ниси чуо јбт?

"Ал си га учапио" - "Ал си га погодио таман колико треба/довољно"

sad ponavljam učapio učapio možda mi i poznato raspitaću se

ALO BRE PREVRTALJKO ZASHTO SI MI DEFINICIJU OBRISO BRE

zdravo, ja sam Zvonko Mašić i nadam se da će mo se lepo družiti. Ovde se se registrovao da bi se družili i smejušili.

tvoja maika drka pracima

JE BO SAMTI RIBU U TROICI SA JEDNIM CRNC0M

Katkad se, u ovakvoj izvedbi, ploče od iverice zamenjuju sa pogodnim, termoplastičnim materijalima.

OINK OINK GROK GROK EL RAZUMEŠ

OBRIJ BRUCE ISPOT PAZUHA SMRDE

i3 ima samo dva jezgra al uz pomoć hajper tredinga ta dva jezgra funkcionišu kao 4, dva fizička rade kao četiri logička i trenutno za gejming nije potrebno više. Kad se na sve to doda nova skajlejk izrada u 14nm tehnologiji, i3 6100, mogućnosti su velike

NEČUEM HAL000 NEČUEM NIŠTA PUHNI U SLUŠALICU NEČUEM NEČUEM

pozdraw zwonko lepo ime milozwučno basch

Pri presvlačenju kolovoznog zastora od cementnog betona sa ugljovodoničnim zastorima tipa asfaltnog betona, treba računati na to, da će se na mestima dilatacionih spojnica pojaviti reflektujuće pukotine, pa stoga ova mesta treba dodatno pojačati terisanom hartijom, pre uggradnje završnog sloja.

SVE ZNADE ZVONKO ASFALTER

Nisam ni ja džabe drvio na faxu

Nisam siguran da bih u ovom trenutku mogao da vam konkretno pomognem sa programatorom, jer ne znam koji je tip u pitanju. Kako postoji više modela tako se na njima podešavaju različiti parametri. Kod programatora Art/95 koji ja koristim i ugrađujem u svoje peći reguliše se brzina zagrevanja, stepeni celziusovih na sat (C/h), te stoga bi na njemu trebalo zadati da peć zagreva između 100º i 120º C/h (zavisno od toga koliko je puna peć, koliko su debeli zidovi predmeta koji tebaju da se ispeku, ali i od toga koliko je vlažno napolju, jer u tom slučaju i poredmeti sadrže više vlage zimi i kišnog dana, nego vrelog avgustovskog). Prvo pečenje se vrši u intervalu od 750º-900ºC i to zavisi od vrste gline. Naravno ni ovo nije jedina mogućnost, kadkad se prvo, tzv. biskvitno pečenje vrši i na višoj temperaturi, ali to su posebne situacije, kada dalje tretiranje keramike tako zahteva.
Programator, za biskvitno pečenje, bi trebalo isprogramirati na sledeći način:

- Maksimalna temperatura 850ºC
- Brzina zagrevanja 110ºC
- Zadrška 15" (minuta)

Kako twoi jesu swi zdrawi kako život i zrawlje pre swega uim boga kreatora

Treba, pre svega znati, da svaka asfaltna mešavina spravljena po toplom postupku, ima svoju minimalnu temperaturu pri ugradnji. Ona zavisi od tipa upotrebljenog veziva ( bitumen, bitumeska emulzija, ter, katran ), godišnjeg doba, načina ugradnje itd.

Biohemijska istraživanja su pokazala da se ribozomi sastoje od 60-65% ribozomalne RNK i 35-40% proteina. Ribonukleinska kiselina u manjoj subjedinici je molekulske težine 0,6 x 10 na 6. U većoj subjedinici ribozoma molekulske težine RNK iznosi 1,2 x 10 na 6. Za ove molekule ribonukleinske kiseline vezani su ribozomalni proteini, čija je molekulska težina relativno mala i najčešće se kreće od 9000 do 30000 daltona. Ovi proteini se odlikuju jako baznim svojstvima. Ribozomna RNK čini najveći deo RNK ćelije, a srazmerno mali deo proteina ćelije su proteini ribozoma iako je njihov broj u ćeliji veliki. Elektronsko-mikroskopska proučavanja su ustanovila da se ribozomi sastoje od dve subjedinice (polulopte) – velike i male.

Tako su se, pri građenju dela autoputa Beograd-Zagreb, 1950-ih, na raspolaganju bile dve nepotpune i četiri potpune garniture za izradu betonskog kolovoza. One su se satojale od buldožera, grejdera, raspodeljivača i finišera za beton, uvučenih vibratora sa regulisanim vremenom vibriranja, mešalica za beton i šatora, namenjenih za negu ugrađenog betona.

2. Polikristal – uspostavlja se pravilan raspored na malom delu prostora. Pojavljuje se na velikom broju mesta i različito je orijentisan. Sastavljen je od velikog broja sitnih ili krupnih kristala spojenih u jednu celinu ‘ kvazi izotropnost’ fizičkih i mehaničkih svojstava, zbog velikog broja kristala različito orjentisanih u prostoru. Prelaze iz čvrste u tečnu fazu na konstantnoj temperaturi, imaju tačno definisanu temperaturu topljenja.

Po postavljanju oplate, na prethodno pripremljenu posteljicu se postavlja žilava hartija, višeslojna, žilava, pod vodom nepopustljiva hartija, koja za cilj ima da odvoji betonski klovoz od posteljice, spreči curenje cementnog mleka u posteljicu, i najzad, omogući dilataciju, i lakše ugrađivanje betona.

Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

Šta si ti, Bog, pa kad nešto kažeš misliš rečeno je jeli

Pundrawci te srbe udupe i to nije lepo

tupur tupur tupur tupur

mambole mambole mambole mambole

red bul sesi bul aporke

red bul sesi bul aporke

red bul sesi bul aporke

red bul sesi bul aporke

Takođe, preporučuje se, da se u blizini septičke jame, pri njenom pražnjenju, nalazi par većih kartona, jer pri izvlačenju creva zaostao sadržaj curi iz njega po dvorištu, a fleke takve vrste je vrlo teško, a u većini slučajeva nemoguće oprati.

* kurtona, koji se nataknu na kraj creva, i sprečavaju izlazak zaostalih fekalija.

ma šta ti to pričaš

Finese pri srpljenju septičkih jama. Male tajne velikih majstora.

E čegs aj odvezi me u baniju na jedno 5956 dana pozzz

Ovo besomučno otvaranje naloga je tako 2013. Ah, nostalgija - puca me.