Prijava
 1.    

  Ciceron

  Najveći governik u kraju. Ogorčen na vladu, mrzi zapad, veliča Rusiju, ne da Kosovo. Drži anti-evropske govore dok se vraća iz kafane. Pijan 16 sati dnevno, ostalih 8 spava. U stanju je da celu noć propoveda, dok ne zaspi kraj neke bandere.

  (onomatopeja dahtanja) Jao, kuco, šta se to čuje? Da se nisu tvoji vratili?
  - Ma, nemoj se uzbuđivati, samo ti mešaj. To ti je Mile Ciceron, verovatno fajront pa mora kući.
  - A je l' to Ciceron kao onaj glumac?
  - Jeste, srećo, jesto. Aj se sad okreni i nagni malo...(onomatopeja se nastavlja)
  ...Lopovi, bagra, oni meni da kažu da sam šljokara! Onaj konobar pljunuti Cvetković, džukela! Joj, Putine, dodji i povedi malog Mitu, vadi nas iz gov... U, vidi, nekom ispala crvena, odoh da kupim gajbu pi...Pu, omot od nekog sranja! To mi podmeću ovi masoni i CIA, jer ja znam istinu. Gamad američka!...

 2.    

  Ciceron

  Kralj svih cicija. Škrtac nad škrtcima. Osoba koja se svojom elokventnošću izvlači iz najtežih mogućih situacija samo kako ne bi morao počastit. Osoba koja za sebe ne misli, ne daj Bože, da je škrt, već da je izrazito racionalan i mudar sa svojim financijskim mogućnostima, odnosno financijskim nemogućnostima kad je čašćenje u pitanju.

  Primjer Mlade Partizanke:

  - E draga, kako prošao dejt sinoć?
  - Katastrofa!
  - Što? Baš fin momak, sportista.
  - Ma cenkao se na biletarnici 20 minuta, kako upad za film koji je snimljen 1986. može da košta isto kao i upad za onaj snimljen 2018.
  - Filozof?
  - Više retoričar, Ciceron recimo. Posle predložio da svako sebi kupi kokice.
  - I?
  - Pa ništa, idemo sutra ja i ti da pogledamo taj film.

 3.    

  Ciceron

  Istorija kaže da je bio jedan od najvećih govornika svih vremena, harizmatičan i britak na jeziku. I savršen primer onoga što muškarac mora da postane ako nije obdaren lepotom, enormnom močugom ili džepom dubine Bajkalskog jezera, a želeo bi da tu istu močugu redovno koristi sa pripadnicom suprotnog pola iste vrste.

  Kad si dlakav kao gorila, ćelav, ni keva ti nikad nije rekla da si lep a džepu imaš još 100 dinara koje čuvaš za poslednji tiket moraćeš da naučiš da pričaš sa ženama, da ih zabavljaš, da se smeju, da ih slušaš ali stvarno da ih slušaš šta trabunjaju i moraćeš da naučiš da izvrćeš istinu u svoju korist. Humor je najvažniji, stoga se obrazuj u svemu- gledaj i Kursadžije ako treba nikad se ne zna odakle će sledeći plen da naiđe, gledaj Monti Pajtona i Crnog Guju za one malo bistrije, čitaj Svet da budeš upućen u dešavanja na estradi, gledaj govnjive komedije iako ti se baca pegla. I obavezno budi upoznat sa likom i delom Ričarda Gira i Džulije Obrve Roberts. Smej se njihovim forama, pljuj po onima lepšim od njih i ogovaraj bivšeg dečka sa njima. ALI nemoj da zaboraviš da napraviš granicu između drugara koji nikada ali nikada neće jebati i sebe. Odvoj se od latentnog gej druga i označi sebe kao potencijalnog trsitelja!
  Na kraju vrlo je jednostavno-ako umeš da ih zabavljaš jebaćeš, ako ne umeš nećeš jebati.