Prijava
   

Čišćenje stola

Iritantna pojava koja se praktikuje od strane konobara po skoro svim kafićima, da čim popiješ svoje piće, oni dojure i odnose ti čašu, flašu, šolju, šoljicu, šta god, a ti onda ostaješ da sediš kao kreten, pred praznim stolom. Ti si možda želeo/la da posediš još koji minut, ali ti je konobar poslao jasnu poruku: "Ajde, pali ili naruči drugo." Kada sedneš za sto, čekaš i po 10 minuta da ti taj sto očiste i donesu šta želiš, ali zato kada završiš konzumiranje, oni se pretvaraju u konobara "turbo 2000 indžekšn" i sto ti "očiste" dok trepneš. A što je najgore, neretko "čiste", iako konzumiranje nije završeno (slučaj kada ti ostane još malo espresa u šoljici, nesa u čaši i sl.), a ako im kažeš da još nije popijeno, u čudu se izbeče, valjda se to sa dna ne pije ili ne znam šta.

Komentari

Ovaj nusmi ti lupio konobar.

+

Hahaha, verovatno, mada mi nije bila namera da vredjam konobare, tako im valjda gazde traže.

a ako im kažeš da još nije popijeno, u čudu se izbeče, valjda se to sa dna ne pije ili ne znam šta.

Hahhahaha ala sam se sad glasno, slatko nasmejala ;D
+++

Hahhahaha ala sam se sad glasno, slatko nasmejala ;D

Ništa lepše za mene, nego kad nekog tako nasmejem. :)

Ova je od skoro, promakla mi je. Odlična i stvarno iritira takvo ponašanje

Baš mi je pre dva-tri dana jedna konobarica izvršila profi "čišćenje stola". A to što mi nismo ispili pića, to nema veze, baš je bole uvo, ali smo mi u tom trenutku bacali pikado, pa nismo snimili šta radi, inače joj ne bismo dali, nema šansi. :) Bezobrazluk, bre!

Ja sam jednu napušio. Dobrih 15-20min su stajale prljave čaše i šolje predamnom i drugarima, a onda kada sam naručio picu, kao da je išla u Palermo da je donese. A onda je koleginica otišla do wc-a i pokupila je njeno piće. Haos je nastao... al bar se gazda posle izvinio.