Prijava
   

coca cola

Slatka, gazirana voda obojena u crno. Unistava zube, jetru i zeludac ako se preterano konzumira. Kazu da moze da izazove i zavisnost.
Sve u svemu- najnezdravije, a najpopularnije pice na svetu.

Komentari

Јес' вала, потпуно се слажем...

Da se ne bih kešao na def daću ovo kao komentar: Slažem se u potpunosti, a popularnost duguje SAMO reklami, koja je upornija od smrti. U najvećim zabitima ljudi znaju šta je koka-kola, a nemaju televiziju, radio, a kamoli računar! Tako, dolazimo do toga da, kada sedneš u kafić i NE ZNAŠ ŠTA DA PIJEŠ, bez razmišljanja poručiš ovo govno! E, TO je upravo i cilj ovolikog reklamiranja!
Inače, imam druga koji je pio dnevno po 2-3 litra i pojebao jetru.
Da, +!

Bolja je kokta. Nek priča ko šta hoće.

Coca cola i Kokta....i jedno i drugo je djubre,ali slatko...

@radovan

Svi imaju po nekog poznanika koji se sjebo od ovoga :) Ja popijem mozda pola litra mesecno, nekad kad naleti :)
Inace, preferiram pivo :)

@Tulumbac
Ja to sranje ne pijem uopšte i borim se protiv iste! Inače, ja se držim tradicije - leti pivo, zimi vino!

uff.. sad, voda! Nije bas tako. Coca cola jeste mozda losa po zdravlje, ali Ako cemo tako, onda cemo piti samo vodu sa izvora i sok iz sokovnika, a posto je vazduh zagadjen, nosicemo gas maske.. Jeste losa po zdravlje, al sta sad. Sigurno nije jedina koja nam narusava zdravlje, ima i mnogo gorih stvari od coca cole. A ni vecina vocnih sokova nije nista bolje od coca cole. Tako da cu ja nastavti da pijem coca colu... Sta sad ako ostecuje organe... necu krepati od toga. I obicna voda steti zdravlju... ali tek toliko da to ni ne osetimo.

O- slazem se s tobom, znam sta hoces da kazes- u sustini sve je zagadjeno, i voda, i vazduh, i zemljiste (pa samim tim i voce, povrce itd.)
Ali to je vec druga tema, mnogo opsirnija. :)

Pozdrav.

:)