Prijava
 1.    

  Čovečja ribica

  Nijansa tena malokrvnih ljudi, vampira, nolajfera i sociopata koji svoje telo ne izlažu sunčevim zracima pa im koža podseća na krljušt nekog vodozemca iz Slovenije.
  To nije bledo, boktejebo, to je belje od Stoje Dol i veša iz reklame sa Sekom Sabljić zajedno. Takav ten se postiže sedenjem kod kompjutera 24/7 u zamračenoj prostoriji koja smrdi na vlagu i svršotinu obrisanu o zavesu ili podlogu miša nakon gledanja hentai tentakl pornjave sedam puta dnevno. Ili ako si kao mali upao u varikinu, a nisi hteo da jedeš cveklu koja je dobra za krv.
  Takve ljude će odmah napušiti kurčinom ako, nadajući se opravdanju za dva dana, sendviču i soku, dođu u školu na dan kad se dobrovoljno daje krv jer izgledaju kao neka utvara koja je došla iz dubina pakla da im popije sve što su izmuzli od ostalih donatora. Taj nivo anemije bi učinio da se i sam Nosferatu usere u gaće ako se sretne sa takvim stvorenjem u mračnoj uličici nakon što se vraća iz samoposluge sa tamponima za ženu koja je rešila da pravi nešto slatko te večeri. A ni Savi Savanoviću ne bi bilo svejedno. Obično face tih stvorova krase milioni pega, a kroz bledu kožu se razaznaju vitalni organi, tako da studenti medicine na časovima anatomije mogu ove akrepe da koriste kao žive modele umesto onih plastičnih kostura.

  -Ćale, kevo! Bićete ponosni na mene!
  -Šta je, prestalo da ti krvari dupe od sedenja?
  -Ma jok. Doveo sam Saviolu da mi bude trener golmana u Zvezdi u menadžeru!
  -Jebaću ti majku u pičku jajarsku, jesam ja dao tebi šese' 'iljada za obnovu godine da bi ti drko kurac po ceo dan kod onog sokoćala umesto na onu malu iz trafike dole? Sio kakvo dupe ima? Ne izlaziš iz sobe dve nedelje, sav si pigment izgubio, a poznata stvar da ti je babu s majčine strane pravio onaj Ciganin što je krpio lonce i kante po selu. Isti si bre k'o ono malo govno što samo u Sloveniji raste, kako se zove jebo mu ja majku... I Saviola nije bio golman, bilmezu.

 2.    

  Čovečja ribica

  Eufemizam za pičku od čoveka, koristi ga fino vaspitana gospoda na evropskim dvorovima.

  Ser Hari : - Oh, Milorde, primite moje iskreno saučešće za Vašeg ujaka, pokojnog Lorda Česterfilda. Saosećam sa Vama...
  Milord : - Hvala, staro momče, jeste li za punč ?
  Ser Hari : - Samo jednu čašu, moliću. Za pokoj duše, valja se... Nego jel može da Vam se čestita na nasledstvu, Milorde ?
  Milord : - Videćemo još, Hari staro momče. Pokojni ujka Lord Česterfild je bio čudak i teška čovečja ribica. Sedam dana pred smrt je zvao advokata da menja testament, videćemo...

 3.    

  Čovečja ribica

  On, niti je čovek, niti je riba. On je čovečja ribica. Latentni homoseksualac (čitaj peder, a da još uvek to ne zna). Ili ti, metroseksualac sa isfemiiziranim pokretima. U budućnosti ga vidim kao glavnog/u aktera u amaterskim meilši pornićima.