Prijava
   

Crna rupa

Bilo koje mesto u kući koje ima tendenciju da u njemu na krajnje misteriozan način nestaju predmeti. Neke ovakve crne rupe imaju toliko jaku gravitaciju da privlače samo najpotrebnije predmete. Selektivne su, ne skupljaju bilo šta.
To bi bio, recimo. prostor između kreveta i zida, ispod ili iza ormara... Svi najmračniji, najudaljeniji i najnedostupniji ćoškovi i površine u kući imaju po jednu crnu rupu s tim što je crna rupa aktivna onoliko koliko se u njenoj blizini nalaze sitni predmeti. Odnosno, što je više sitnica oko crne rupe - to je ona aktivnija.
Jedini poznato rešenje za uklanjanje crnih rupa je generalno sređivanje kuće ili stana. Kada do zjapeće crne rupe dopre dnevna svetlost ona povrati sve predmete koje je progutala i ona polako iščezava proizvodeći zvuke visoke frekvencije koje ljudsko uho ne može da registruje. Jedino kućni ljubimci imaju sposobnost da primete taj zvuk, tako da treba obratiti pažnju na kućnog ljubimca dok sređujete kuću - ako u nekom trenutku primetite da je vaš kućni ljubimac načuljio uši to znači da ste upravo uništili neku crnu rupu.

Komentari

Najveća crna rupa u mojoj kući je veš-mašina koja guta isključivo po jednu čarapu iz svakog para.

Ја све мислим да та једна чарапа увек одлази у чарапотопију :))

Ja pre mislim da su to neki sf portali, posto neke stvari nikada nisam nasla (omiljene crne patike, daljinski od cd plejera)..