Prijava
   

Crnogorac

Drzavljanin zemlje koja je svoju samostalnost dobila "vecinskom" razlikom od oko petsto glasova.
Crnogorca mozete sresti prakticno bilo gde. Najvise su koncentrisani po studenskim domovima, od decka na recepciji (u Studenjaku na Bezanijskoj Kosi, prakticno na svakoj recepciji ih ima bar dvoje-troje), pa do dekana (skoro svakog Doma). Dakle, u koju god ustanovu da udjete i ugledate jednog- znajte da, ako ustanova ima bar 20 zaposlenih, njih je 25. Takodje, Crnogorci su jedini legalni ilegalci u pomenutim domovima.

U politici ih ima svuda i bice ih uvek. Sto kaze nas narod, povezani su kao creva.

Takodje, Crnogorci su jedini stranci koji imaju veca prava od domacih studenata, a uz to ponosno isticu svoje porijeklo.

Tako su me zvali kad sam bio mali, jer sam bio lenj.

Letos stopirah sa curom na Rudniku. Napolju 44,5 stepeni. Staje Crni Audi A neki (neka bude 6). Unutra koza, stepeni ispod 20. Pocnem da pricam sa deckom i rece mi da je iz Crne Gore. Firmirano odelce, gricka neke zezalice i mrvi po sebi, stomacic opusten, zenice upadljivo nepostojane zavaljen u koznom mu sedistu, pa ga priupitam: "Pa, kako je u Crnoj Gori, znam da je dobro na primorju, kako je gore?" . Djecak odgovara: "Tesko je svuda u Crnu Goru..." .

Naravoucenije: "Koji god deo Crne Gore bio bas njegov kraj, za pravi pocetak zivota Srbija je raj, ali o tome se ne prica!"

Komentari

Šta misliš dal' ih ima među modovima? :) pilsPlus

svaka ti dala za ovo jesi ga vala izmudrovao +

Odmah sam pomislio da li neki pokrenuti. No, znam iz kojih su krajeva su oni koji klikcu palac dole. :)

OK, to je definicja za vezanost creva, ovo je nesto drugo.

Ti ćeš da prozivaš crnogorce a?U tom slučaju plus!

Elektricar, je l` fotka iz rudarskog basena ili sa neta skidena? :) Imam nesto slicno. Nisam ih prozivao, samo definisem.

Ne brale to je prozivanje.A pošto ovde ima crnogoraca,očekuj i poneki minus.

Ovde ima Crnogoraca? Bice zeznuto kad prvi klikne, pa javi drugom, pa onda proradi ta povezanost... Bogu mi, ne da valja!

Ja sam pozvao već neke,ti vidi đe ćeš i što ćeš!

Sto ucini to, jadan ne bio!

Cinjenice su da vam Crnogorci cine rukovodeci kadar, a svaki treci stanovnik Srbije vodi neko porijeklo iz Crne Gore. :)
A i sto biste da nije Crnogoraca, mrzjeli bi sami sebe?! :)))

E, pa vjerovatno da bi trijebalo da Vam placamo taksu za emotivnost i izvor za ljubav i zivot sto ste dosli u ovu ruznu i nikakvu zemlju, iz stenama obogacene Gore Crne. Hvala Vam sto Vas ima toliko, radovacemo se svakom Vasem dolasku sve vise! :)
Aha... E, pa mozete djuture da zatrazite od trecine pomenute da promene drzavljanstvo, je li? :)
Samo hocu da kazem, kad je neko toliko ponosan na sebe, svoje porijeklo i teskom muskom izvojevanu samostalnost (i, samom zastavom, koaliciju sa bracom Siptarima), zasto onda, u ime tog ponosa i dike se lepo ne deklarisete kao stranci i malcice nam rasteretite budzet?
Naglasavam, ovo se odnosi na one Crnogorce koji na sav glas pljuju Srbe i Srbiju, a ona ih hlebom hrani (a takvih je bar 71% ovde nastanjenih).

hahahah al kako si izracunao 71 posto da mi je znati?:)

@Antikvaran da ja odgovorim caskom "u ime tog ponosa i dike se lepo ne deklarisete kao stranci i malcice nam rasteretite budzet?"- najprostiji odgovor: moze nam se vi ste nam dopustili, "i, samom zastavom, koaliciju sa bracom Siptarima"- ne znam sta bi trebalo da znaci, valjda ima neke veze sa onim siptari-kosovo-antisrpstvo, albanci zive na jednom djelu teritorije i sad bi mi trebali da ih pobijemo ignorisemo ili sta li vec, da dio su drzave i uticu na izbore sa svojih oko 5%.