Prijava
 1.    

  Čučavac

  Ubica inspiracije. Zlo koje ne dozvoljava dolazak genijalnosti po redu vožnje na moždani kolosek onako kako to čini WC šolja, Sveti gral briljantnih ideja.

  - Gospo'ne kapetane, mislim da bi bilo bolje da koristimo jedno sredstvo za podove, a drugo za prozore.
  - Mnogo bre ti razmišljaš, opet si srao na šolji u stacionaru? Izjavu da napišeš.
  - R'zumem.

 2.    

  Čučavac

  Jedini toalet sa ograničenim trajanjem velike nužde.

  Maksimalno trajanje sranja je onoliko koliko mogu da izdrže mišići na nogama, kad krenu da se grče velika nužda se prekida.

 3.    

  čučavac

  Davno prevaziđena tehnologija. Sada se u Srbiji koriste klečavci.

  Menjam nov čučavac za klečavac!

 4.    

  Čučavac

  Dobro ga je ugraditi, ako vas žena po ceo dan smara što niste spustili dasku.

  Aj sad da te čujem...

 5.    

  čučavac

  Ubraja se u osnovna vojna sredstva za taktičko uvežbavanje preciznosti.

 6.    

  Čučavac

  Tip igrača u virtuelnoj 3D pucačini u prvom licu (ja igrah Doom, Duke Nukem i Quake a sada vidim da se igraju neke druge igre, što je dobro, mora da se ide naprijed) koji samo sjedi iza vrata kakve ruševine i čeka da mu neko naleti da mu prospe drob.

 7.    

  Čučavac

  Bilo koje tlo na bilo kom mestu,van dometa potencijalnih posmatrača.Žbun,drvo,ćošak...

  X:"Ssss,aaaa!Matori usraću se,nema šanse da stignem do kuće!"
  Y:"Evo iza imaš čučavac..."
  X:"Gde bre?"
  Y:"Eno tamo ono žbunje ludaku!Ko će da te vidi,a isto ti kao u pravom čučavcu da sereš,svejedno će kolena da ti otpadnu..."
  Nakon 30 sekundi...
  X:"Pa pizda ti materina,što mi ne reče da je još neko koristio ovo tvoje žbunje,ugazio sam u tri kile govana!!!"

 8.    

  Čučavac

  Dokaz da su Turci bili narod koji se zalagao za ravnopravnost polova.

 9.    

  čučavac

  Noćna mora svakog iskusnog kenjača koji ima iskustva sa svim tipovima wc-a, i zna da ceni pravi, čist wc sa wc šoljom u koji ti je prosto merak svratiti...
  Iako je, na svu sreću, uglavnom izašao iz upotrebe, može se naći još uvek po javnim toaletima i nekim srednjim školama, kao i stadionima...

 10.    

  čučavac

  Toalet u Srba. Naročito kada je pun i poplavljen ostavlja lep utisak na strance, npr. na granici, ili u 'ekskluzivnom restoranu'.

  Gertrude, was is das?
  Ajne grose shite, majn got!

 11.    

  Čučavac

  Vazda usrani i miomirisni, krase mnoge znamenite građevine širom Balkana. Kako ćete se isprazniti nad njim, pod uslovom da nije išaran ispustima nepreciznih korisnika, stvar je vašeg izbora, premda mnogi preferiraju stil profesionalnih skijaša.

  - Dorindaaaaa, daj bre očisti ova sranja jednom bre, sve se skamenilo! I koji te moj plaćamo 30 din po spustu..
  * pljus * pljus * pljus *

 12.    

  Čučavac

  Novajlija u državnoj firmi, koji nema još svoju stolicu.

 13.    

  Cucavac

  Mozda asocira na onu rupi u koju se sere cuceci ,ali ne to je igra koja se igra u kadi kada je slab pritisak. Pravila igre su da u pokusaju trazenja mesta gde mozes da dobijes makar mlaku vodu zauzmes sto nemoguciji i nizi polozaj. Igra se igra u single playeru al u multiplayeru bi bila jos zanimljivija.

 14.    

  čučavac

  sprava koja se koristi za treninge po "ruskom metodu" i koja je prevashodno sluzila skijasima da da jacaju misice nogu.kasnije su rusi shvatili da sportistino vreme mora racionalno da se koristi pa su joj dodali i rupu i sportista bi nakon jutarnje kafe odmah mogao da pocne trening bez obzira da li ga je kafa "proterala" ili ne.

 15.    

  Čučavac

  Simulator kenjanja u prirodi

 16.    

  Čučavac

  Tip neradnika koji uporno čuči ispred televizora ili kompa.
  Uspeva da dostigne visoke stepene nirvane gledajući kroz taj isti tv ili komp, uspeva da vidi offline drugare na internetu i sl.
  Spokoj izbija iz njega i prenosi se na ostale ukućane, ne jede i ne koristi wc.

 17.    

  Čučavac

  Titula u Kanteru (Counter-Strike). Nešto najgnusnije, najgore, nešto sagledavano sa najmanje postovanja. Čak su frageri, štekare i njubovi poštovaniji od čučavaca... Zapravo, to je sve to u jednom.
  Oni su uvek tu da ti zaseru dan, da ti zgaze na živac. Oni su kao svrab na sred leđa, dosadni komarci u letnjoj noći, TV Pink, Isidora Bjelica...shvatate već poentu.

  Teror si, cepaš naped, kosiš sve pred sobom, THIS IS SPARTA, kolješ lika, postavljaš C4 i tad se niotkuda nazire iza ćoska gore pomenuti koje će te ubiti onim sranjem od puske od pedejs metaka, koju kupuje samo zato što izgleda kul.

  Counter Terrorist win

  Šu^#$% materinu, ^#%^$# ti mamu u #%!% štekaro jedna #%!$ska

  You have been banned from the server for 100min (reason: mama)

 18.    

  Čučavac

  Biće ogromnih očiju, tela u S stavu sa pantalonama u rukama. Biće se može sresti u uskim prolazima, haustorima, podrumima i drugim mračnim mestima. Karakteristiše ih zabezeknut izraz lica pogotovo kada naletite osvetljenim biciklom na njih.

 19.    

  Čučavac

  *rupa za olakšavanje u javnom toaletu.
  *takođe rupa u toaletu u vozu - ima sličan trip kada nuždiš negde u prirodi, a "ono" ostane u travi.. prednost je shto te niko ne vidi..

  kada čučnesh, moraš da obratiš pazhnju pogledom prema dole ne bi li te neka travka ubola, u slučaju da se nazališ u voznom toaletu.

 20.    

  Čučavac

  Minsko polje