Prijava
   

Čuvanje lopte kraj korner zastavice

Krajnje pičkarska strategija koja se, nažalost sve učestalije primenjuje na fudbalskim terenima par minuta pred kraj utakmice radi očuvanja rezultata.
Ova iritantna pojava sama po sebi iziskuje od FIFE da se mađu ostalim pravilima uvede i to da, ukoliko dođe do prekršaja ili bilo koje vrste ozlede "čuvara lopte" bude dosuđen kontra-faul.

U toku je osamdeset deveti minut, Barselona ima minimalnu prednost, Neimar sa loptom u uglu terena. Oko njega su trojica odbrambenih fudbalera Valensije. Dosuđen je aut u korist Barselone. Lopta ponovo kod Neimara. Ulazimo u poslednji minut regularnog toka ove utakmice, pomoćni arbitar pokazuje da će se igrati još tri minuta. I više nego dovoljno vremena da Valensija organizuje kvalitetan napad za izjednačenje. Neimar i dalje sa loptom. Oko njega su sada jedanaestorica fudbalera, četiri navijača i gradonačelnik Valensije. Još dva minuta do isteka sudijske nadoknade. Prekršaj nad Neimarom. Neimar leži na travi, ukazuje mu se lekarska pomoć. Moraće da napusti teren. Evo prilike za centaršut i eventualnog povećanja prednosti. Mesi, kratak pas do Suareza koji je usmeren ka korner zas... ma jebem ti nebo i fudbal i sve, dajem otkaz!
-----------------------------------------
- Ljubavi, aj nam idi po pivo.
- Aj ti, mene strašno mrzi.
- Aj ti, i mene takođe.
- Ništa, igraćemo jednu igru.
- Koju?
- Vodićemo ljubav, pa ko prvi svrši, oblači krpe i ide u dragstor.
- Aha, pa opet da bude kao prošli put. Čim si osetio da si pri kraju, zaustavio si ga unutra i krenuo da mi trljaš Mimicu dok se nisam onesvestila. Da zajebeš ti tu taktiku.

Komentari

četiri navijača i gradonačelnik Valensije

*

Pa ovo bukvalno...
Razočaran sam, a baš mi se svideo naslov...

Bar primer je mogao iz života.

Bulgi, evo ti primer koji delimično ima veze s tim.

Pravo osveženje. Vatroslav Mimica.

I jesam prvo hteo neki primer iz života, ali ne pade ništa na pamet pa sam sklopio Barsu.

Нисам задовољан. Да ниси споменуо градоначелника Валенсије, дао би' ти минус, овако само плус јбг.