Prijava
   

Da, da, da...

Izgovoreno ironično-podjebavačkim tonom stavlja do znanja sagovorniku da te zab*lje kurac za njegovu priču, ili da nemaš pojma o čemu dotični priča.

On: "Staraaaa, znaš'i kako je bilo dobro proš'i petak. Nas trojica kumara, uzeli sApare u lokal. Prvo se naručuje brod, sa Smirnofom, bestebe. To nas ne odradi. Morali smo da pređemo na nešto jače, te mi ovaj kumara naruči bocu Džeka. Popismo je tu za po' sata u vr' glave, i tače nas tu malo, sreće mi. Onda, da zasladimo, naručim ja bocu Jegera, a znaš'i kako nas ribe gledaju za to vrijeme staraaaa, pucaju. I kad sam ti se tu patosira', uzmem da muvam ja onu jedinu što nas nije gledala, kunem ti se. I poslije 15 minuta priče neke teške, zbarim ti ja nju stara. Svi vele da je predobra, eto ne moraš meni vjerovat."
Ja: "Da, da, da..."
------------------------------------------------------------------
Profesorica: "...Rekombinantnim ili postreplikacionim mehanizmom nadoknađuje se segment koji je greškom izgubljen ili preskočen u procesu replikacije. SOS sistem indukuje približno 15 gena koji u slučaju opsežnijih oštećenja imaju zadatak da uklone oštećeni dio, poput endonukleaze-DNaze, i zamijene ga lancem DNK. Je li jasno?"
Auditorijum: "Da, da, da..."

Komentari