Prijava
   

Darth Vader

Ljudsko biće, sa zabijenim šarafima, karburatorom, klipovima motora, maskom napravljenom od haube i svetlosnim mačem u vidu brisača za stakla. Može raditi na benzin, dizel, plin, a takođe se za smanjenje trenja između metalnih površina i perifernih, kao i vitalnih ljudskih organa koristi ulje dobre viskoznosti, recimo Castrol. Kako se postaje Darth Vader?

Pajvan na magistralnom putu zaboravi da izgasi duga svetla. Vozač koji mu ide u susret hoće da mu vrati istom merom. U jednom trenutku zaslepe jedan drugog, izgube kontrolu nad vozilom i zakucaju se jedan u drugog. Auta postaju Transformersi, dok se delovi automobila zabijaju u tela vozača. Na kraju ostaje priča, da su poginuli kao budale, ali barem časno, kao Darth Vader-i!

Ukoliko pak kojom igrom slučaja prežive, očekuju ih operacije, što pokazuje da se od sudbine ne može pobeći. Kao uspomena na udes, ostaje im metalno koleno, veštačka vilica, metalna ruka ili slično... Opet, ostatak života će provesti "koristeći silu" i pokušavajući da bez pomoći ikoga sami otvore Argetu, naseku 'leb i žvaću hranu.

Komentari