Prijava
 1.    

  Debeli Ronaldo

  ŠKK?
  Zar postoji neki drugi Ronaldo?
  U čemu je fora?

  Fora je u tome da se ceo svet ložio na Luisa Nazaria de Limu godinama. Jedan od najboljih fudbalera ikad, sa Roberto Karlosom, Didom i ostalima činio je okosnicu brailske reprezentacije dugi niz godina, na pun kurac takmičenja.

  Onda je došao ovaj nalickani feget, na koga su ziljave tinejdžerke krenule da luče vlagu, a klinci iz kraja su krenuli da trpaju gel na kosu i krenuli da furaju njegove dresove. Pošto je stekao masovnu popularnost bukvalno preko noći, čim je neko spomenuo Ronalda odma' su pomislili na njega, mamu mu Bugarsku. I tako je "debeli" gurnut u drugi plan.

  Inače, izraz "debeli" koriste današnji klinci za originalnog Ronalda, jednog jedinog, naročito zbog problema sa težinom koje ima. Kad neko od starijih čuje ovo, obično sledi šljaga ili nešto slično. Ako, i treba. Jedan je Ronaldo.

  -Matori, ima da stavim debelog Ronalda na profiln....
  -Zašto ga koji kurac zoveš debeli, kad možeš samo Ronaldo?
  -Pa zato što Kristijano...
  -Ma kakav Kristijano, kakve pičke materine? On je nula bre za Ronalda, fegetčić mlitavi. Neće postići ni stoti deo onoga što je Ronaldo postigao.. Smarač pozerski.

 2.    

  Debeli Ronaldo

  Pogrdan naziv za jednog od navećih, ako ne i najvećeg majstora fudbalske igre koji se pojavio u zadnjih 20 godina.
  Pošto su se pojavile raznorazne karikature sa istim imenom na dresu, oni koji ne pamte baš najbolje ovog majstora, dodali su mu nadimak "debeli" da bi ga razlikovali od plagijata koji su im postali idoli.
  Za nas poštovaoce ove legende, on je samo Ronaldo ili Pravi Ronaldo!