Prijava
   

Deki Pantelić

Mirođija.Poput čuvenog margarina, u sve se meša. Ultimativno pačalo koje krasi programe svih tipova i prilagođava se svim ulogama,od merača brzine u emisiji Andreja Kulundžića,preko jedinog muškog(mada podjednako bezmudog i ignorantnog kad je fudbal u pitanju,kao i saradnice mu) člana emisije "Uzvodno" o SP 2006, do kvizova na četiri televizije.Stručnjak za stvaranje drame i tenzije tamo gde je inače nema. Stigao je čak i da zapeva sa Suzanom Mančić. Upućen u oblasti kojima se bavi koliko i Snežana Samardžić-Marković u vežbe na dvovisinskom razboju. Ali,kao što Morijarti ima Holmsa,Sekač kornjače,a Pera Kojot trkačicu, tako i Deki ima svog nemezisa poslednjih godina,u odnosu na koga je ipak inferioran.

Takmičar: Azbuka ima 30 slova.
Deki: TAČAN ODGOVOR!BRAVO!

Deki: Nataša,šta si nam zanimljivo pripremila pred odlučujuću utakmicu za prolaz?
Nataša Miljković: Pa,ja i Maja smo pravile komparativnu analizu pravila oblačenja Španaca i Italijana,pa ćemo videti prilog o tome zašto recimo Kristijano Ronaldo više voli Dolče i Gabanu,a Bekam Armani.
Deki: BRAVO!OSTANITE SA NAMA! (Publika u transu)

Boris Tadić: Prema novim rezultatima istraživanja,dragi građani Srbije,ove godine je vaš predsednik ubedljivo pobedio u broju pojavljivanja na TV-u sa 11256, u odnosu na drugoplasiranog Dejana Pantelića sa samo 5321...
Deki : (gledajući TV) E,moj ti,kad sam ja imao Pink diskoteku i Nintendo klince,za tebe niko nije ni znao!

Komentari

ovo je genijalno.pluščina :))

Pocep´o... Svaka čast!!! Evo tebi jedan plus... I odoh da spavam...:D

Strašno, strašno...+

Hahaha+
Definitivno najiritantniji voditelj