Prijava
   

Devojačka pakost

Kada devojka ne odgovara na poruke momku koji joj se udvara i za to vreme ga izogovara pred drugima da je jadnik i smarač, jer misli da će tako da izleči svoje komplekse i bude smatrana za fatalnu žensku.

Komentari

Nije ti odgovorila ? :) +

cestitam, upravo si uspeo da definises pola cetvrt covecanstva u jednoj recenici.

i da izmislis toplu vodu

+

pola cetvrt :D hteo sam da napisem pola pa sam izvalio da nisu bas sve takve :D

Janpi, ali ima ih i baš su odvratne. Pjer, ovo je nešto što se desilo svakom strejt muškarcu bar jednom u životu.

E da je bar jednom ;)

a onda se kasnije javi, kao, sve cool.

U pravu si Čelik, to mi se u 99% slučejeva i dešavalo. Čak štaviše, neke od njih su mi prve prilazile da me drugarski poljube u obraz prilikom pozdravljanja. E to je jadno, a ne poruke koje sam im ranije slao.

Па кад сте стварно смарачи.

Zna se šta i kako sa takvim devojkama...

+

Nije ona pakosna nego nema petlju da odjebe smaraca,pa sve misli sam ce da ukapira...

Mylyce, nemoj ovo da ahvatiš lično, ako smo stvarno smarači, onda nam to recite u lice i nemojte nam zabijati nož u leđa, jer je to kukavički i jadno.

Pa znaš kako, najgore je kad čuješ od drugih da te ne voli osoba do koje ti je stalo. Što se mene lično tiče, kad saznam za tako nešto, momentalno prekidam svaki kontakt sa devojkom koja me je ogovarala, kao i sa poznanicima koji su joj držali stranu.

Ево рекла сам вам. Ја сам девојка која ће ти то рећи у лице, причати пред свима док ти ниси ту и забости нож у леђа. Ај' сад?
Кога ја зајебавам, мени мушкарци и не шаљу поруке, јер сам скотина на кеца. Хоћу рећи, будите задовољни оним што имате, увек може горе ;)

Ne Milice, nego vi devojke nikada niste zadovoljne sa onim što vam se nudi i zato problem vidite u nama.

Па шта сам ја сад изнад написала, мајка му стара?

Pa ništa, samo si priznala da se delimično uklapaš u definiciju koju sam napisao i to ne kao ziljava ompleksašica koja voli da ogovara, već kao devojka koja želi po svaku cenu da povredi muškarca kom je stalo do nje, najverovatnije zato što ima iza sebe neuspelu vezu sa momkom koji je bilo loš prema njoj.

malo je to generalizovano ali ima takvih ljudi pa zato plus

Не, ал' ај' добро, мрзи ме да ти цртам :)
Само немојте свој проблем несигурности и то што сте смарачи видети у туђој пакости. И престаните да смарате, смарачи смарачки.

Што је најгоре, ја сам далеко од феминисткиње. Што је доказ да ме уопште ниси укапирао :)

Pa možda jesi daleko od feministkinje, ali si sasvim sigurno još dalje od redovnog i kvalitetnog seksa.
Bez uvrede, ali na mene si ostavila takav utisak.

Секс је прецењен, а ти његов роб уколико се надаш и шаљеш поруке девојкама које очигледно нису заинтересоване.

E vidiš, tu si se zajebala. Ja devojkama uopšte ne šaljem poruke u kojima ih vređam i tretiram kao kučke, već sasvim normalne i pristojne poruke. Da li sam ja zato jadnik i paćenik i da li zbog njih zaslužujem da me pljuje društvo koje nas poznaje?
Razmisli malo da li je u redu ne samo da odbiješ, nego i da pritom poniziš muškarca koji ti je poslao poruku samo zato da bi te pitao kako si i da li bi u najslobodnijem slučaju volela da se vidiš sa njim. Ako misliš da je to u redu, onda stvarno treba da se u nedostatku pameti udaš za nekog poremećenog alkosa koji će da te svaki dan leši od batina dok ne pobegneš od njega sa sve decom u sigurnu kuću i da onda shvatiš kako je to kad nećeš da budeš sa "smaračima" i "paćenicima" koji pokušavaju da te vole i poštuju.

Zatucan pogled na $wet! Ni$u swe takwe. al ako ti tako kaze$,...

-

Tukidide, nisam rekao da su sve takve, a to što imam zatucan pogled na svet je zato što nemam običaj da blejim sa džipom ispred splavova i skupljam maloletne drolje "savremenih" pogleda na svet.

Ahahah, obožavam ovakve rasprave :D

Prvo, brale, šta misliš, koliko toj devojci stiže takvih, ili sličnih poruka, od tebe i tebi sličnih mladića?

Drugo, čime se tačno ističeš u masi tih ostalih?

Treće, otkud znaš da te ogovara?

Četvrto, ja sam čuo razne razloge zašto se to dešava, pa i sam ne odgovaram baš istog trenutka, čak štaviše, ne odgovorim nekad uopšte, jer me smara da kucam poruku.

Spusti loptu, strpljenje, vreme radi za tebe.

Problem sa našim generacijama je što koristimo moderna sredstva komunikacije za nešto tako prefinjeno kao što je "muvanje". Jednostavno, to ne može da funkcioniše. Lično poznajem dva ekstremna primerka, lika čija je jedina taktika muvanje riba preko FB chata, i lika kome je daljinski upravljač jedino tehnološko dostignuće kojim upravlja rukama. Zaprepastio bi se koliko je drugi uspešniji sa ženama, a ne juri ih po chatovima i sms-ovima naokolo.

Eto, to ti je moje mišljenje, izvuci kakav god zaključak hoćeš.

(Dao sam ti plus uzgred ;) )

Sixpack, slažem se sa 99% stvari koje si ovde naveo, a posebno sa ovom gde kažeš da devojkama stiže mnogo više ljubavnih poruka nego nama muškarcima. Jedina sitnica oko koje se možda ne razumemo je ta otkud znam da me neka devojka ogovara. Na žalost, obično to saznajem od nekih naših zajedničkih prijatelja koji mi to kad-tad prenesu. Naravno, tada se obavezno pojavi neki mudroser od ortaka koji počne da mi drži predavanja o tome kako bi trebalo prilaziti devojkama, a na kraju mi i sam prizna da me je zajedno sa društvom ismevao zato što sam pokušao da tu neku devojku smuvam lepim ponašanjem i komplimentima. Naravno, taj ortak mi posle toga obično više nije ortak, a toj devojci nikada ne oprostim za to što me je olajavala. Kao što već rekoh, ako joj se nisam svideo kao takav mogla je da mi to otvoreno kaže, a ne da me pravi budalom u društvu. Desilo mi se to nekoliko puta u životu i moram priznati da me je zaista povredilo.

Ja potvrdno klimam glavom na ovo što je Six rekao :)

Eee, ta iskrenost se izgubila negde u prolazu, nažalost...

Ако ме лик смара и шаље поруке и после првог-другог неодговарања и игнорисања, он је за мене паћеник, јадник и смарач, ма колико слатке, фине поруке и изјаве љубави слао. Тај лик не држи до себе или је глуп да укапира да ме не интересује и такав ми у оба случаја не треба.

Не кажем да треба да будеш силеџија и безобразан да би привукао пажњу девојке која ти се свиђа, такве тек одјебем и изнапушавам на кеца.

Шта сад, треба да будем са сваким ко ми упути лепу реч и да будем благонаклона према сваком јаднику и смарачу из сажаљења? Хвала лепо, нећу никоме да будем мајка ни психијатар, јер има довољно здравих људи.

Мислим, мени кад неко једном не одговори на поруку или позив, даље приче нема, тај је за мене завршио, јер је то најпримитивнији облик непоштовања и незаинтересованости и ту сам само ја крива што та особа није заинтересована и не поштује ме, не могу кривити њену 'пакост' што ме је доживела као смарачицу и прича то другима. Ваљда та особа бира ко јој је занимљив, а ко не.

Мислим, кој' курац ја имам од благонаклоног и слаткоречивог лекара ако не уме да ме излечи? Схватите, не треба ићи у крајности, не треба по сваку цену бити слаткоречив и добар. Можеш ти бити добар и поштен према девојци, али у исто време да држиш до себе.

А да, за те форе 'што ми искрено не каже да је смарам', такви ликови се обично у оба случаја наљуте и ако им кажеш и ако им не кажеш. Ако им кажеш да одјебу, да ниси заинтересована, онда ће те смарати 'али ја сам био фин, благонаклон, лепо сам се понашао према теби ђубре једно малодушно, како то да ми не даш пичке? Па нисам џабе смишљао песме и уплаћивао ти кредит да ми одговориш?'.

Vidi, ja se slažem sa tim da ti treba da odlučiš sa kim hoćeš ili nećeš da budeš, ali se nikako ne slažem da treba da ponižavaš nekoga kome je stalo do tebe. E sad, ako si 100% sigurna da taj neko samo hoće da te odvede u krevet i to ti smeta, onda i treba da ga iskuliraš. Naravno, ukoliko već imaš dečka, onda mu to i reci i kraj priče. Recimo, ja se nikada ne ljutim ako me devojka odbije zato što ima dečka.
Međutim, ako si sama i sviđaš se nekome neko koga ne poznaješ dovoljno ili znaš za njega samo iz (najčešće ružnih) tračeva svojih drugarica, onda ne treba da ga mrziš na prvi pogled. Ako se upoznate i u međuvremenu ti pošalje neku poruku, nemoj da ga pljuješ. Daj mu bar jednu šansu, jer je možda baš on taj koga čekaš celog života. Izađi jednom sa njim na kafu i sama se uveri da li ti odgovara kao muškarac. Ako ti se tom prilikom ne svidi, onda ga slobodno iskuliraj jer ćeš tek tada imati kod sebe stvorenu jasnu sliku o njemu i znaćeš da li bi trebalo da se i dalje viđaš sa njim ili ne.

Hehehe, znao sam ja da Mylici ne treba pisati poruke ;), sorry Myl, nikad nisam probao, ali znam da bih bio odjeban "na keca" :)

Daj mu bar jednu šansu, jer je možda baš on taj koga čekaš celog života. Izađi jednom sa njim na kafu i sama se uveri da li ti odgovara kao muškarac.

95% žena će pristati da ode sa tobom na kafu.

Pitanje je koliko će njih pristati da ode opet sa tobom na kafu... ili nešto drugo ;)