Prijava
   

Dijagnoza

Sleng za lika koji nije baš vinklovan u glavu, mozak mu radi pod DOS-om a u slobodno vreme gura kocku u krug. Pameti odavno rekao zbogom. Dok pevuši stih pesme od Jami, čačka nos domalim prstom desne ruke, dok kažiprstom leve uvija dlake na bulji.

Uf, sine, juče vidim Vecu Ćićinog. Poče neka priča o gradnji nove crkve kod nas, a on će k'o iz puške: "Ma dobro je što su je napravili kraj onog dubokog kanala, imamo gde bacati bombe kad dođemo da slavimo Badnje veče".

Jebajga, dečko je dijagnoza. Sećaš se da je u osnovnog školi vadio rudu iz nosine, pravio kuglice pa gađao Srpkinju. Šta je radio sa kuglicama koje nije bacao... ne želiš da znaš, veruj mi. Samo ću ti nagovestiti da bombone nikad nije kupovao.

Komentari

Imali smo mi Šekija koji je hteo da nam napakosti što smo ga zajebavali da je dijagnoza. Pred nama svima izvadi kurac i omasti celu česmu, jedinu koja se nalazi u blizina terena za fudbal... Od tada sam stvorio naviku da nosim uz se flašicu vode... A Šeki nedugo zatim završi u nekoj instituciji...
+

Učitelju, odlična ti ova.
+

Браво за сленгштину!
Исправи овде

rudu izu nosine

Hfala, Niko, seks simbolu među novosadskim brucoškinjama lolo

Veoma slikovit primjer, možda i previše. :D
Učiteljski +

Јадна лева рука. :) +

Jebemti, koji si ludak lololo

Kanal kraj crkve pobijedio :D

Припаде ми мука од овог

Šta je radio sa kuglicama koje nije bacao... ne želiš da znaš, veruj mi. Samo ću ti nagovestiti da bombone nikad nije kupovao.

:+D

Izzie

Припаде ми мука од овог

Вала баш!