Prijava
   

dijete

Režim ishrane koji treba da pomogne u gubitku težine. Izmišljanje dijeta je jedna od najvećih industrija sada u svetu (sem naravno Afrike), i zato svakakvi degenerici izmišljaju svakakve dijete i prodaju ih generalnoj pubici.

Ali ne pre nego što prodaju nekoj javnoj ličnosti, sa dve (ili manje) moždane ćelije u glavi.

Atkinsova dijeta -

- Ja sam na Atkonsovoj dijeti, i skroz je super. Danas sam pojela celo prase, 4 kg govedine, 5 pilića, celo jagnje i izgubila 5 killa!

Hrana za bebe dijeta -

- Ja sam na Hrani za Bebe Dijeti i skroz je super. Ne jedem ništa sem lego kockica, balavim na lutke i glođem zvečke. Izgubla sam 5 kg do sada!

Pantljičara Dijeta -

- Ja sam na Pantljičarskoj dijeti i skroz je super. Jedem za dvoje a nisam trudna, i plus mogu da jedem šta hocu i koliko hoću, ali parazit kojeg sam pojela u stvari sve jede za mene!
Sem što po nekad imam infekciju, i imam proliv stalno, izgubila sam 5kg!

Uspavana Lepotica Dijeta -

- Ja sam na Uspavanoj Lepotici Dijeti, i skroz je super. Ja dok spavam, ne jedem, tako kad se nadrogiram tabletama za spavanje izgubim 5 kg u jednom danu/noći/danu/noći/noći/danu/noći. Ne znam koji je mesec sada, niti koja godina, ali sam 5kg lakša!

itd...

Komentari

To sa pantljičarom mi je tako smešno.Gledala sam neki dokumentarac,kad treba da ubiju pantljičaru koja je u stomaku,popiju nešto i ona kreće da se uvija od bolova,onda i ti ljudi osećaju isti bol kao i ta pantljičara.Zamisli taj osećaj...+

Meni je najjača UN dijeta, mislim, wtf, zašto UN ????
Plus za RedQueen.

Hahah odlično :D

Izostavila si Zelena Jabuka dijetu:
Ja sam na Zelena Jabuka dijeti, mesec dana jedem isključivo zelene jabuke koje pojedu same sebe pa onda atakuju na moj želudac. Osim što sam svaki drugi dan u bolnici, super mi je :)

I, naravno, Mesečevu Dijetu.
Ako hoćeš da održavaš idealnu kilažu, najbolja je Mesečeva dijeta. Naime, fora je u tome da dvaput mesečno (ili, još bolje, jednom nedeljno) ne jedeš i ne piješ ništa?! jedan dan, a posle toga možeš da ždereš ko svinja i nećeš se ugojiti 8)
Za taj jedan dan dehidriraš, a ako je praktikuješ nekoliko meseci verovatno ćeš oboleti od dijabetesa, ali svejedno je jedna strašna fora 8)

Kivi-dijeta
Jedeš sve osim kivija.