Prijava
   

Diplomac sa FDU-a

Alter umetnik, koji je upravo završio akademiju na kojoj je četiri godine jeo govna i izigravao ludilo pred pijanim profesorima.
Kada konačno dobije diplomu u ruke, odlazi kod ortaka, koji zna onog glumca što glumi u beogradskom dramskom i moli ga za gažu.
Naravno glumaca u Srbiji nikad više, a pozorišta i publike nikad manje.
Nakon nekoliko meseci vucaranja od jednog do drugog umetničkog direktora, odlazi u Zemunsko pozorište i tamo glumi u Ivici i Marici.
Nakon toga dobija veliki poziv za Pozorištance puž, gde ukapira da glumi idiota i da se totalno smorio. Naravno, pred ortacima i dalje izigrava ludilo i zvezdu, stalno se hvali kako kreše glumice i kako svi lude za njim, zovu ga na svakojaka snimanja, al` on ne prihvata baš svako smeće.
Zatim, ubrzo postaje voditelj na Grandu ili eventualno počne da reklamira polovne kurtone.

- Šta studiraš?
- FDU.
- Pa dobro, lepo je to. Umetnost i to.
- Ma ne seri, nego imaš li neku robu da šljakamo?

Komentari

a hahahahahahahaha haha ha ha haaaaaaaahahahaha!!! !!!!

hm, malo ga prećera, al nije daleko od istine

s druge strane ... :(

pa nije da nije :(
a da posla nema...nema ga.
a da se dobije preko nepotizama, sexa i sl...dobija se.

:)

ima ima par propusta, al je uvek fino potkacit fdu. khm.

Ma ne kacim ga ja. Odlican je to fakultet. Imamo mi odlicne glumce. Samo sto zaposliti se kao covek sa FDU-om u Srbiji je teze nego sa fakultetom za atomske podmornice u Bosni.

paah, nije baš onoliko odličan koliko se pravi. zato ga valja potkačit. jer da jeste - diplomci bi se zaposljavali. ima smisla, ima smisla, pazi sta ti kazem! :)